Fanny&Laura Gebeurd

De laatste woensdag

De zomer loopt op z’n einde en vandaag is mijn laatste vrije woensdag. Het gaat pijn doen om terug vijf vijfde te gaan werken. Maar ik heb genoten van de zomer en die extra vrije dagen die ik mezelf heb gegund. En hoewel er hier en daar een keer lui werd geweest op een woensdag, werd er vooral behoorlijk wat gewerkt voor Fanny&Laura. Alle projecten die achter de schermen werden opgestart, zijn belange nog niet klaar. Dus in de loop van de komende maanden zullen er wel weer een pak leuke dingen aangekondigd worden.

Wat ik deed op mijn laatste woensdag? Rusten. Het was een belachelijk druk weekend met een trouwfeest, een marktje en afgelopen maandag konden we dan ook nog eens genieten van de prachtige muziek van Sigur Rós, maar daardoor lagen we ook zéér laat in ons bed. Dus vandaag mag ik even genieten van mijn laatste vrije woensdag. En ja, toch ga ik stiekem nog wat werken voor Fanny&Laura. Omdat ik het toch niet kan laten. 🙂

You Might Also Like

 • ktrn

  Veel succes gewenst! Al een geluk dat we dat allemaal vlug weer gewoon worden 😉

 • Jessi

  Ik hoop dat je er van hebt genoten 🙂

 • Ann

  I feel your pain… Geen kans dat je na x aantal weken/maanden terug naar vier vijfde mag overschakelen?

 • Madrina

  Oeps, hij is al gepasseerd, maar hopelijk heb je er van genoten! En veel succes met de aanpassing.

 • Pin It on Pinterest