Fanny&Laura Gebeurd

Ninja’s gespot

Af en toe verstoppen ze zich heel goed, die ninja’s. Af en toe zie je ze meteen. Dat ik ze zou aantreffen in een van de geweldige handwerkboeken die dit najaar op de markt verschijnen, dat had ik dan weer niet verwacht.

Tante Hilde postte een preview van haar poppenboek dat binnenkort in de winkel komt te liggen en in een van de foto’s was zeer duidelijk het ninjastofje te zien. Ha! HA! Dus dankzij Tante Hilde wordt het ninjastofje gewoonweg vereeuwigd in een boek. Hoe geweldig is dat wel niet?! Ik vind dat persoonlijk heel erg geweldig. Heel heel héél erg geweldig.

Dus Tante Hilde, een zeer dikke merci!

Wie het ninjastofje nog wil kopen om die stoere bink van een pop helemaal na te maken, kan terecht op de Fanny&Laura Spoonflower pagina. Voor één yard (90cm breed op 110cm) betaal je $18 en $7 verzendkosten (dat is in totaal ongeveer 20€).

You Might Also Like

  • Fête des Gamins

    Amai, geweldig, he!

  • Ann

    Leukkk!

  • Tantehilde

    Hihi!

  • Pin It on Pinterest