Gebeurd

Om naar uit te kijken

Natuurlijk zijn er ontzettend veel dingen waar we naar uit kijken nu we een huisje hebben gevonden. Vorig weekend sliepen Het Vriendje en ik bijzonder weinig omdat onze hoofden vol waren van ideeën van wat we nu allemaal wel niet konden doen met ons eigen plekje.

 • Aangezien we een piepklein tuintje hebben (het is eerder een koer), maar allebei wel liefhebbers zijn van groen, gaan we ontzettend creatief moeten omspringen met de plaats die we hebben. Gelukkig is de tuin afgebakend met van die stenen schuttingen waartegen we makkelijk een verticale tuin kunnen maken.
 • Zowel Het Vriendje als ik zijn grote kattenfans. Dus een kat die gaat er gegarandeerd binnen de eerste zes maanden komen. No matter what. We zitten hier nu bijna drie jaar op dit appartement en iedere keer als we ergens komen waar er een kat is, dan is onze reactie “man, waarom mogen wij er nu geen,”.
 • In het appartement dat we nu huren, zijn de muren geverfd door professionele mensen en ja, die mensen hebben dat zeer goed gedaan. Dan is het ook logisch dat er in ons contract staat dat wij niet met verf mogen beginnen kliederen. Jammer wel, want gebroken witte muren, dat gaat toch nogal snel vervelen. Ik wil leuke kleurtjes op mijn muren!
 • En eindelijk gaan we dingen aan de muren kunnen hangen. Man. Gevloekt dat ik heb dat we nauwelijks gaten mogen boren hier op het appartement. Een tijd geleden kochten we dus wandplanken voor in mijn atelier en toen besloten we toch eerst even te polsen bij de huisbaas of we die wel mochten ophangen. Dat was dus een dikke “njet”. Kaders tot daar aan toe, maar planken niet. Die wandplanken staan nu mooi te wezen in onze garage, maar binnen enkele maanden ga ik ze dus ophangen. Ha!
 • De IKEA zal ook weer geplunderd moeten worden. Niet zo erg als toen we hier kwamen wonen, natuurlijk. We zijn intussen voorzien van de meeste grote meubels. Hell, we hebben zelfs een bed! Maar sja… De IKEA ligt op fietsafstand en dat wil dus zeggen dat er gewoon af en toe eens binnengesprongen moet worden voor al dan niet essentiële interieurdecoratie. Of gewoon voor köttbullar met frietjes. 😀

You Might Also Like

 • Knijn

  Ik wil altijd komen helpen verhuizen/verven/ophangen/kasten in elkaar vijzen/…

 • Kathleen

  Dat staat hierbij genoteerd. 😉

 • Maaike

  Proficiat hè! Geniet ervan!

 • Wapiti

  Dat wordt een paradijsje!!!
  Als je ideeën nodig hebt voor de hangende tuinen, mail me maar. Wij hebben verschillende jaren kruiden en kleine groenten gekweekt in plantenbakken aan de tuinmuur.

 • Ollie en Wallie

  toch geweldig om nu eindelijk te kunnen plannen en niet enkel dromen

  op fietsafstand van het werk en de ikea, mmm, ik ben toch nog altijd nieuwsgierig naar het waar :p

 • Kathleen

  Fietsafstand van het werk… als ik mijn benen goed insmeer. Het zou 45 minuten rijden zijn dan. Een klein verschilletje met het kwartier dat ik nu op de fiets zit. 😛

 • Ann

  Woehoe, zo leuk!! Al helemaal omdat je jezelf zo in hebt moeten houden in het appartement.

  Wel heel jaloers op het kattebeest: ik.wil.ook.!

 • Ollie en Wallie

  haha, 45 min, dat is wel even fietsen ja :), maar op een mooie zomerdag wel te doen!

 • Flexje

  Da’s genieten he… Ik kan hier ook niet meer wachten op de totale afwerking! Kerst zal gezellig zijn na 4 jaar geen boom gehad te hebben! 😉

 • Madrina

  Oh, wauw, dat moet ontzettend leuk zijn om je eigen huisje te kunnen inrichten, zonder huisbazen met principes. Geniet ervan!

 • Pin It on Pinterest