Gemaakt

Roodkapje en de leeuw

Tegenwoordig staat het prutsen met stof een beetje op een laag pitje hier. Misschien is het jullie wel opgevallen. Als ik iets naai, dan is het in acht op de tien gevallen voor Fanny&Laura. En ja, af en toe kriebelt het nog wel eens om mij in een groter project te gooien: een bloesje, een jurkje, die geweldige nieuwe broek van Colette Patterns (waarvan ik het patroon nog niet heb gekocht, nee, wegens een koopstop, weet u wel).

Maar toen stuurde Kir het bericht de wereld in dat we de baby’s van het afgelopen Stiksel-jaar eens in de watten zouden leggen tijdens een heuse babyborrel. Dat was het teken om weer eens leuke dingen te doen met iets stofachtigs. Ik sloeg een voorraad body’kes in en ging aan de slag met deze tutorial van Madame ZsaZsa. Ik blijf dat geweldig vinden om op die manier te zeefdrukken. Voor de eerste keer heb ik ook met meerdere lagen gewerkt, wat even wat concentratie vroeg en wat denkwerk, maar het uiteindelijke resultaat was zeer geslaagd. Roodkapje had een mooie rosse bles en schitterende blauwe oogjes en de leeuw was voorzien van een grote bos rode manen.

Ik vermoed dat ik in de toekomst nog wat ga spelen met deze techniek en ooit zorg ik wel een keertje dat ik écht ga zeefdrukken. De zolder van ons nieuw huis is uitermate donker. Misschien kan die wel van pas komen bij het zeefdrukproces. Wie weet, wie weet. 🙂

You Might Also Like

 • Bieke

  Oooh, supermooi! Die tutorial ligt hier ook al lang te wachten om eens uit te proberen…

 • Ollie en Wallie

  heel leuk! zal ik ook es ooit moeten proberen

 • Charlotte

  Schattig!

 • Anneleen

  Wauw, zo mooi! Binnenkort in de Fanny&Laura shop? *hint hint*

 • Lily

  Heel tof! Bedankt voor de mooie uiltjesbody!

 • Flexje

  Supertevreden met de poes! 🙂

 • Pin It on Pinterest