Gebeurd

Muurschilderen

De kans is groot dat ik op deze manier ook een paar muren in ons huis ga onder handen nemen. Yup. Ik heb dat al altijd eens willen doen, maar sja… Mensen willen hun muren niet aan mij toevertrouwen. Pfuh.

You Might Also Like

 • fiekefatjerietjes

  w.a.u.w.!!

 • Kristof Coomans

  Ah maar daar kan snel verandering in komen! Wij gaan onze zolder misschien binnenkort afwerken als speelkamer voor Robin & Maxim annex bureau voor mij. Dus ik zal aan jou denken wat de muren betreft!

 • Sarah

  Mooi filmpje, leuk om heel het proces eens te zien.

 • Ollie en Wallie

  cool! daar droom ik ook al lang van, maar heb nog geen slachtoffers gevonden of een huis om het voor mezelf te doen 🙂

 • San

  Wij hebben hier nog een hoop vrije muren waar ge u gerust op moogt uitleven (en ge moogt dat met of zonder knipoog opnemen). Ik heb het volle vertrouwen in jou 🙂

 • Yasmin

  Wauw zeer mooi filmpje! 🙂 Laat ons het resultaat zien hé! 🙂

 • Sarah

  Mohooi! En zo’n beetje in dezelfde stijl, één van mijn favoriete mini-docu’s:

 • Kris10

  Ik stel mijn muren graag ter beschikking hoor

 • Koen

  Schrijf het maar ergens op: als ik ooit eens een lelijke muur bezit, dan huur ik je in om die op te vrolijken 😉

 • Maja

  een muur heb ik niet, maar een bed voor een bijna driejarige jongen heb ik wel ter beschikking. Ik wil het zelfs schuren, met primer beschilderen en komen brengen/afhalen. Ik ben zelf nog niet verder gekomen dan: zal ik het dan maar rood schilderen?

 • Peachy

  Grappig, ik vind de stijl in het filmpje heel erg bij de jouwe passen. En diene knappe gast mag bij mij wel altijd een tekeningske op de muur komen zetten 🙂 Maar jij ook natuurlijk. Uiteraard.

 • Flexje

  Witte muren in Lieselot haar kamer… Voel u vrij!

 • Pin It on Pinterest