Gebeurd Gemaakt

Betrapt!

Vorige week heb ik enkele dagen ziek in bed gelegen. Algemene malaise. Koorts. Griep. Dus heb ik veel geslapen. Heel veel geslapen. En soms dacht ik dat ik, als ik eventjes wakker werd, gegiechel hoorde in de woonkamer. Ik hechtte er niet te veel belang aan. IJlen en zo, weet u wel. Koorts, dat doet al eens rare dingen met mijn hoofd. Maar toen ik deze ochtend naar de woonkamer slofte, hoorde ik het weer. Ik bleef even in de deuropening staan en luisterde. Jawel. Gegiechel. Op mijn hoede sloop ik verder en wat zag ik daar? Louisa in de armen van Elmo, gezellig onder een dekentje in onze zetel. Ik had het moeten zien aankomen.

Elmo is al een tijdje onze vaste zetelknuffel. Hij is lief, zacht, knuffelbaar én hij is gewoon Elmo. Wie wil Elmo nu niet als zetelknuffel?! Alleen is hij natuurlijk ook een celebrity. Eentje die wel degelijk al op de rode loper heeft gestaan en eentje die wereldwijd geliefd is bij jong en oud. En onze diva heeft hem natuurlijk gevonden, gecharmeerd en helemaal rond haar vinger gedraaid. Tsss… Eens benieuwd hoe lang deze prille liefde gaat duren. Eens ze door heeft dat dit niet de echte Elmo is, dan vermoed ik dat het snel gedaan zal zijn.

By the way, voor alle poppenfanaten, check zeker de documentaire Being Elmo over de man achter Elmo. Echt een geweldige documentaire. Het is fantastisch om die man bezig te zien.

You Might Also Like

 • Flexje

  ik denk dat we nog veel avonturen gaan beleven met die diva van u :p

 • Jessi

  Wat een schattig koppel!

 • Luce

  opletten, zo samen in de zetel :-p, dat daar maar geen ‘vodden’ van komen 😉

 • Jill Boeykens

  Ha ha super, die Louisa toch 🙂 Opletten voor het tienermoederschap, dan moet je weer gans een garderobe stikken, pfff

 • Elisabeth

  Wat schattig

 • Kelly

  Oei! Kijk wat ik lees over Elmo! Het is bijgot een vunzig ventje! Ik zou toch maar opletten als Louisa samen met hem in bed duikt..
  “De Amerikaanse poppenspeler Kevin Clash heeft zichzelf op non-actief gezet bij de productie van “Sesamstraat”. Clash wordt beschuldigd van seksueel contact met een minderjarige.”
  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/cultuur%2Ben%2Bmedia/media/121113_elmo

 • Goofball

  geweldig 🙂

 • Pin It on Pinterest