Gebeurd

Vijfentwintigduizend

Ik had een doel tijdens het verlengde weekend en dat was om vijfentwintigduizend woorden te schrijven. Jawel. De helft van de NaNoWriMo. Ik had vier dagen en slechts één sociale verplichting. Het Vriendje was anderhalve dag weg en dat liet me dus meer als genoeg tijd om schrijvend in de zetel te zitten.

Om eerlijk te zijn, dit is de allereerste keer dat ik op dag vier al afklok op vijfentwintigduizend woorden. Meestal pak ik het traag, maar gestaag aan. Iedere dag tweeduizend woorden en dan heb je tegen het einde van de maand ook wel een verhaal klaar van vijftigduizend woorden. Deze keer moest ik het wel anders aanpakken, want november belooft een drukke maand te worden. Een buffer was een must en dus heb ik nu een buffer van  elf dagen. Als ik nu nog iedere dag ongeveer duizend woorden schrijf, dan eindig ik nog steeds mooi op tijd met mijn NaNoWriMo. Ideaal toch?

En ja, ik heb me ontzettend geamuseerd met die eerste vijfentwintigduizend woorden. Geheel onverwacht kregen sommige personages een veel belangrijkere rol dan oorspronkelijk het plan was en intussen zit ik met mijn hoofd helemaal in de wereld van Aine. Een bestseller zal mijn verhaal vermoedelijk nooit worden (te weinig seks en te weinig glitterende vampieren), maar hey, dat is ook helemaal niet de bedoeling, natuurlijk.

You Might Also Like

 • la merlette blanche

  Mag ik dat gek vinden? 😉

 • Kathleen

  @Merlette dat mag. Ik vind dat zelf ook een beetje zotjes. 😉

 • Wapiti

  Je maakt ons wel nieuwsgierig! En die goed verkopende elementen komen misschien wel vanzelf en voor mij eigenlijk liever niet!

 • Jessi

  Wooow, gij zot geval. Ik ben zooo benieuwd naar uw verhaal. Hopelijk ga je het uiteindelijk toch delen mt ons?

 • elisse

  Ja, wat Jessi zegt! Delen met ons! En gij zijt wel een beetje zot, maar da’s gezond. Zeggen ze toch.

 • Elisabeth

  Wat een hoop woorden heb je al geschreven, en wat een leuke website. Ik kom hier vaker lezen!

 • HansDeZwans

  Dat is heel wat, ik vind 1000 woorden per dag al veel.

 • Pin It on Pinterest