Gebeurd

Appartement te huur

Nu we een huisje hebben gekocht, wil dat natuurlijk zeggen dat ons appartement te huur komt te staan. Zo gaat dat dan. Als alles goed gaat is het appartement beschikbaar vanaf 1 februari 2013.

Het appartement is gelegen in Heverlee, op wandelafstand van twee busstops en het station van Heverlee. Het appartement bestaat uit een grote slaapkamer, een kleine slaapkamer (die ik momenteel gebruik als atelier… lalala… ­čÖé ), een ruime woonkamer met veel licht, een keuken met een koelkast van de huisbaas (dus die blijft staan), een badkamer met bad/douche en een aparte wc. In de gang is een ingebouwde kast die ruim genoeg is om kleren en om wat poetsmateriaal zoals een stofzuiger en borstels in op te bergen. Het appartement heeft ook een klein, zuidelijk gericht terrasje van ongeveer een meter op twee meter. Er is een kelder waar je een wasmachine en een droogmachine kan aansluiten. Het appartement heeft ook een garage en een oprit.

De huurprijs wordt als volgt berekend:┬á650 euro huur + 25 euro voor de garage + 100 euro ┬ákosten (daar zit onder andere de kuis van de gang, mazoutlevering, het onderhoud aan de lift, etc… in). In totaal komt dat dus op 775 euro per maand.

Wie weet is er wel een bloglezertje ge├»nteresseerd, dus hierbij wat foto’s. En nee, ik heb niet speciaal opgeruimd of gekuist. Dit is het appartement zoals het is. Rommel en stof en afwas en al. Nah.

Ge├»nteresseerd? Mail naar zij@verbeelding.org voor meer info en eventueel een afspraak. Wij kiezen helaas zelf de nieuwe huurder niet. Dat beslist de huisbaas. Slijmen helpt dus niet, maar we willen een goed woordje doen in ruil voor een doos koekjes. ­čśë

You Might Also Like

 • Leen*

  Ik ben niet van plan om mijn boeregat te verruilen voor Heverlee, maar wou even iets vragen: strijkt gij al zittend? En zo ja: is dat praktisch?

 • Jessi

  Ooooh, wat een mooi appartement! Ik zoek helaas pas eentje vanaf september ­čÖü

 • HansDeZwans

  Euh, 775 euro voor een appartement? Zijn dat de prijzen van tegenwoordig?

  • Kathleen

   In het Leuvense voor een degelijk appartement met wat ruimte helaas wel, ja.

 • Bloem

  Ik loop blijkbaar weer wat achter maar wil jullie dus alsnog feliciteren met de aankoop. Das serieus, joh ­čÖé

 • Pin It on Pinterest