Gebeurd

50.000

Een pak vroeger dan verwacht, maar ik heb de 50.000 woorden gehaald. Het verhaal zelfs is nog niet helemaal afgerond, dus ik moet er nog wat verder aan schrijven. Ik schat dat er nog een kleine vijfduizend woorden zullen bijkomen. Daarna overweeg ik om het te editen. Keywoord: overweeg, want waarschijnlijk verlies ik binnen dit en die vijfduizend woorden alle interesse in mijn verhaal en kom ik tot de conclusie dat het eigenlijk toch maar crap is. Oh well.

En even om te vergelijken. Dit is de grafiek van vorig jaar. Want ja, op de site van NaNoWriMo zelf kan je je word count bijhouden en dan wordt daar automatisch een mooi grafiekje van gemaakt. Mijn innerlijke statistiekenhoer wordt zeer blij van zulke dingen. Zoals je kan zien ging het vorig jaar, traag maar gestaag. De lichtgrijze lijn is het aantal woorden dat je eigenlijk op die dag zou moeten hebben. Ik zat er altijd boven en een keer, tegen het einde, ben ik er onder gedoken, maar dat heb ik goedgemaakt.

Dit is de grafiek van dit jaar. Tijdens het verlengde weekend van 1 november heb ik nauwelijks iets anders gedaan dan geschreven, waardoor ik op 4 november al de helft van mijn woorden had. Daarna heb ik aan een tempo van twee- à drieduizend woorden verder geschreven, wat meestal een uur à anderhalf uur werk is. Op de koop toe had ik weer een verhaal dat heel goed aanvoelde en dan schrijf je automatisch sneller en meer, heb ik al gemerkt.

Maar goed, dat was het dus weer min of meer. Dan gaan we nu terug over naar het gewone leven en de dagelijkse routine. Je weet wel, afwassen en zo, want uhm… die afwas heeft zich heel misschien zo’n beetje opgestapeld de afgelopen dagen. Lalala.

You Might Also Like

  • la merlette blanche

    Echt straf! De hoeveelheid op zich is al een prestatie! Ik slaag er zelfs nog niet in om mijn oefeningetjes voor de les copywriter te schrijven (5 à 10 lijntjes per oefening, maximum 2 per week 😉 )

  • Elisabeth

    Wouw dat deed je vlot.

  • Ann

    Eindeloos veel respect hiervoor :D!

  • Pin It on Pinterest