Uncategorized

Recept 31

Een tijdje geleden nodigde Riet en Sanne een hele hoop fijne mensen uit voor hun feestje op de Boekenbeurs. Het Vriendje en ik kregen ook een uitnodiging in de bus. Daar konden we natuurlijk geen “nee” tegen zeggen dus trokken we die donderdagavond naar Antwerpen. We dronken er een glaasje fruitsap, sloegen een babbel met die hoop fijne mensen, liepen even de beurs rond, gingen dag zeggen bij de papa van Het Vriendje die daar een stand bemande en slaagden er in niets te kopen.

Vlak voor we weg gingen, sprak ik nog heel even met Riet. Er stonden twee naaimachines opgesteld en ik vroeg haar wat de mensen daarop konden maken. “Recept 31,” lachte ze en liet de handleiding zien. Twee stukjes voorgeknipte vilt voorzien van een figuurtje moesten aan elkaar genaaid worden en dan bijgeknipt worden met een kartelschaar. Ze duwde me nog snel twee van die stukjes vilt in de handen voor we door gingen en zo kwam het dus dat Recept 31 eigenlijk het eerste “Zo Geknipt”-recept is dat ik maak, ook al staat dat recept niet in hun boek. Ja, gewoon doen, dat is te vermoeiend. 😉

You Might Also Like

 • Elisabeth

  Oh wat leuk 🙂

 • Lorecreatief

  Oh wat leuk! 🙂 Dat recept wil ik ook wel eens uitproberen 😉

 • De Zuster Van

  Oh, jij was daar ook! Ik heb je spijtig genoeg niet gezien. Maar ik ben er net zoals jij wel in geslaagd om helemaal niets te kopen ondanks al die prachtige boeken die ik gezien heb…

 • Jessi

  Haha, super! 🙂

 • byMariE

  Leuk, wordt gewoon een 2e boek vol recepten. Had jij toch mooi de primeur !

 • Storm

  Ik heb je niet gezien! Weet je wat ik kocht? Een boek van Pipi Langkous.

 • Anaïs

  hihi ik zag jou en het vriendje!

 • Pin It on Pinterest