Fanny&Laura Gemaakt

Kerstkaartjes en zo

Ik ben heel erg pro-kerstmis. Gezellig samen komen, lekker eten en kadootjes kopen voor fijne mensen. Mijn voorliefde voor kerstmis werd alleen maar aangewakkerd toen ik een jaar in IJsland ging wonen waar standaard vanaf 1 november kerstmuziek te horen is in alle winkelcentra en waar de kerstlichtjes ook vanaf die datum beginnen branden. Maar kerstkaartjes sturen, dat is iets wat ik eigenlijk niet doe, dus stond ik dit jaar een beetje voor een dilemma. Een kerstkaartje ontwerpen voor Fanny&Laura of niet? Ik wilde wel, maar wat moest er dan op komen? En toen verscheen er opeens het schattigste sneeuwmannetje OOIT in mijn schetsboek en wist ik dat ik hem wel verder moest uitwerken. Zo werd Wimpie de Sneeuwman geboren. Het kaartje was klaar in no time, maar Wimpie zorgde voor een boost aan inspiriatie. Dus volgde er nog Wimpie spulletjes: labeltjes, inpakpapier, geschenkenvlopjes,…

“Fijn,” dacht ik, “Maar wat moet ik daar nu mee?”. De kaartjes kan ik makkelijk via mijn webshop en op marktjes verkopen, maar inpakpapier? Geschenkenvelopjes? Hoe begin je daar zelfs aan? Hoeveel moet je daar voor vragen? En is daar uberhaupt interesse voor? Er werd lang en hard na gedacht, want het was zonde om die leuke dingetjes zomaar te laten weg kwijnen op mijn harde schijf. En dus lanceerde ik een digitaal product. Hoe het werkt? Je gooit de kerst printables in je virtuele mandje in de Fanny&Laura webshop en rekent af. Wanneer ik je betaling heb ontvangen, wordt een pdf bestand met al dat leuks naar jou verzonden. Jij kan vervolgens labeltjes en enveloppen beginnen printen bij je thuis of in de plaatselijke copyshop.

Klinkt als iets dat je wil proberen? Surf dan naar de shop en psst… Omdat jullie allemaal fijne mensen zijn, mogen jullie de kortingscode KERSTISDEMAX gebruiken. Jullie betalen dan 2,5€ in plaats van 3,5€ voor deze kerst printables.

You Might Also Like

 • Jessi

  Wat een schattig kaartje! En dat inpakpapier is echt te leuk 🙂

 • Fête des Gamins

  Och zo schoon!!! Helaas heb ik alles voor dit jaar al ‘ingeslagen’ 😉 Veel succes ermee!

 • co²

  Alweer erg leuk gedaan! Je krijgt er een instant kerstmis-eindejaars gevoel bij 🙂

 • Elke

  Awesome! Meteen op het to do lijstje schrijven voor vanavond: kerstkaartjes & enveloppes bestellen 🙂 En zo schoon op tijd om ze ook nog te schrijven en versturen!

 • Ollie en Wallie

  echt wel een zalige sneeuwman, ik kom er zondag zeker een paar oppikken als ik even achter mijn eigen kraampje uit kan 🙂

 • LJ

  Dat kerstmannetje is megacute!!!!! Ik kom misschien ook zondag, dan kan ik hem eens live zien!

 • Pin It on Pinterest