Gebeurd

It’s oh so quiet

Of alles wel in orde was, werd er bezorgd gemaild. “Het is zo stil op je blog,” werd er aan toegevoegd. Of ik misschien ook een boek aan het schrijven was zoals zo veel andere bloggers, werd er lachend gevraagd. “Want het is zo stil op je blog,” werd er aan toegevoegd. Dus werd het tijd om hier nog een keer iets te schrijven zodat jullie weten dat ja, alles in orde is en nee, ik geen boek aan het schrijven ben. Dat NaNoWriMo geval van afgelopen november was meer dan genoeg, dankuwel. ๐Ÿ˜›

Maar ja, het gaat hier de komende weken opvallend rustig blijven. Het zijn drukke tijden. De eindejaarsfeesten staan voor de deur en we verhuizen begin volgend jaar wat dus betekent dat wij de komende tijd ons hele hebben en houden gaan inpakken. Een nogal tijdsintensief klusje, helaas. En geef toe, jullie willen geen “ik heb vandaag drie dozen ingepakt” berichten lezen. Dat bespaar ik jullie.

Dus zullen we afspreken dat jullie hier de komende… bwah… maand niet al te veel nieuwe berichten moeten verwachten op dit blogje. Goed? Goed!

You Might Also Like

 • wapiti

  Veel inpak- en uitpakplezier!!! Wij hebben dat enkele maanden geleden gedaan ๐Ÿ˜‰
  Ik ben dus helemaal mee in de blogstilte.

 • la merlette blanche

  Als het echt moet … ๐Ÿ˜‰

 • Bloem

  ๐Ÿ™‚ Wss heb je nadien een heleboel schrijfstof … Ik ben benieuwd ๐Ÿ™‚

 • Marie

  Wauw al drie dozen ingepakt! Superleuk nieuws!

 • Pin It on Pinterest