Gebeurd

Zeg niet zomaar stift bis

En dan krijg je dit opeens van een wilde weldoener. Hoera, nu moet ik geen nieren verkopen! Zo een gigakado krijgen, dat doet iets met een mens. De hele dag ben ik er niet goed van geweest. Maar boy oh boy, ga ik mij daar even mee amuseren. Dozen inpakken? Verhuizen? Ha! Right. Eerst tekenen, dan verhuizen, ja. Nogmaals dikke merci, wilde weldoener. 😉

Ik weet niet wat dat de afgelopen dagen is, maar volgens mij is er een wedstrijd ‘geef Kathleen een gigakado dat ze helemaal niet verwacht en kijk of ze in tranen uitbarst‘-wedstrijd aan de gang. Dit is het tweede gigakado in drie dagen tijd waarbij ik heel hard op mijn tanden heb moeten bijten om niet te beginnen janken gelijk een klein kind. Wilde weldoeners, ik word daar emotioneel van blijkbaar.

You Might Also Like

 • Storm

  Waw! Schitterend kado!

 • oon

  Amai! Kom, rap verhuizen en ons dan verwennen met prachtige tekeningen, ok?

 • Plutomeisje

  0____0 jaloers!
  Nu ga je uit dankbaarheid heel veel moeten tekenen. ^-^

 • Anouschka

  wauw, zo’n wilde weldoener wil ik ook wel eens tegenkomen :p

 • ilse

  Ben ik dan de enige die me afvraagt:
  1. Wie die wilde weldoener wel is?
  2. Wat dat eerste gigacadeau dan wel mocht zijn?

 • Inge

  Jawadde!!

 • la merlette blanche

  Ha, ik ken het gevoel dat het soms een wedstrijd is of ik in tranen uitbarst bij het krijgen van een cadeau. Ik zie de gever dan al kijken, benieuwd of het hem/haar deze keer zal lukken 😉
  Geniet ervan!

 • Ollie en Wallie

  cool, zo’n wilde weldoener!

 • Veerle

  Waw! Wat een lieve wilde weldoener heb jij!

  Nu willen we wel die Na’vi zien hé :-D.

 • Kapucijnaap

  als daar nog zo’n leuke blauwkapjes en ridders mee gaan getekend worden is dat een meer dan verdiend kado, lijkt mij!

 • Peachy

  Had hij een rode jas, een witte baard en riep hij ho-ho-ho? Dan ken ik hem!

 • Jessi

  Geweldig toch, zo’n wilde weldoener! Ge kunt hem op zijn minst een traantje geven, dan is die ook weer trots.

 • Eefje

  JALOERS!
  Ik heb een allegaartje los bijelkaar gekochte copics (en wat pro markers die ook fijn zijn, en waar ik helemaal fan van ben zijn de aqua markers, maar daar moet je wel goed aquarel papier bij gebruiken) maar zo’n complete selectie zou ik ook superfijn vinden!

 • Pin It on Pinterest