Gelezen

De boeken van 2012

Ieder jaar probeer ik minstens 30 boeken te lezen en dat is dit jaar ook weer gelukt! Hoera! Danst ende zingt! En ik moet zeggen, dit jaar heb ik heel veel boeken gelezen die me nog lang zullen bijblijven. Ik hou ook al enkele jaren bij welke boeken ik heb gelezen op Goodreads. Aan de hand van lijsten en recensies van andere mensen op die site kan ik nog beter inschatten welk boek ik wel en niet wil lezen, waardoor ik dus veel meer boeken lees die ik graag lees in plaats van missers.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Shadowfell – Juliet Marillier
Me before you – Jojo Moyes
The $100 startup – Chris Guillebeau
Beauty – Robin McKinley
On writing: a memoir of the craft – Stephen King
Carrie – Stephen King
Wildewoud – Juliet Marillier
The Graveyard Book – Neil Gaiman

♥ ♥ ♥ ♥
Water Song: A retelling of The Frog Prince – Suzanne Weyn
Garden Spells – Sarah Addison Allen
Quiet: The power of introverts in a world that can’t stop talking – Susan Cain
I suck at girls – Justin Halpern
Design is a job – Mike Monteiro
Veiled Rose – Anne Elisabeth Stengl
Edenbrooke – Julianne Donaldson
The Fault in our Stars – John Green
The end of overeating – David Kessler

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
A Kiss in Time – Alex Flinn
The elements of content strategy – Erin Kissane
Meneer Pip – Lloyd Jones
Reinventing Mona – Jennifer Coburn
Cloaked – Alex Flinn
Bearded Lady – Mara Altman
Boy meets Girl – Meg Cabot
Matched – Ally Condie
The measure of a lady – Deeanne Gist
Midnight in Austenland – Shannon Hale

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
MWF Seeking BFF – Rachel Bertsche
The Third Floor – Judi Loren Grace
Crossed – Ally Condie

♥ ♥ ♥ ♥
My Last Blind Date – Susan Hatler

You Might Also Like

  • Jessi

    Waaw, ik wil ook terug zoveel lezen. Ik heb er gewoonweg geen tijd voor. Ik lees enkel in de zomer, scandaleux! Ik heb al een paar e-books op mijn fancy phone gezet, zodat ik op de vlieger en in Suriname kan lezen. Want ja, ik hoop dat ik dan tijd heb om mij in een hangmat te foefelen en gewoon te lezen. Ah, de stilte…

    Ik heb trouwens altijd al het boek ‘Quiet: The power of introverts in a world that can’t stop talking’ willen lezen. 4 sterren, het moet dus een goeike zijn? Ik zoek hem op!

  • Pin It on Pinterest