Gebeurd

Paperman

Toen iedereen verkondigde dat ze later leerkracht wilden worden of brandweerman of dokter of politieman, toen had ik een heel andere droom. Ik wilde tekenaar worden bij Disney. Jawel. Uren en uren en uren heb ik doorgebracht met het natekenen van alle mogelijke figuurtjes en nog veel meer uren heb ik doorgebracht gekluisterd aan een televisiescherm, starend naar al die geweldige films die ze maakten.

Ach ja, soms komen dromen van kleine meisjes niet uit. Het kan niet altijd gaan zoals je wilt. Zo gaat dat dan in het leven. Maar dat kleine meisje kan nog altijd héél erg hard genieten van die films die Disney produceert. Vooral als het zo’n geweldige kortfilms zijn als Paperman. Zalig gewoon.

You Might Also Like

 • Ilse

  Geweldig filmpje en dat geluid van dwarrelend papier, super!

 • la merlette blanche

  Oh, bedankt om dit te delen! Geweldig inderdaad!

 • maaike

  oooh, mooi filmpje! Ideaal op deze maandag!

 • Zjizjipke

  Zo mooi! Bedankt om ons dit te laten zien, put a smile on my face! 🙂

 • Charlotte

  Zo morantisch! Dankjewel om dit te delen. 🙂

 • Pin It on Pinterest