Gemaakt

Op de post

Tekeningen

Nadat ik de tekening van de zeemeermin had gepost, kreeg ik als reactie van Jessi dat ze ook wel een tekening wilde en dat ze daar gerust iets in de plaats voor wilde swappen. “Leuk!” dacht ik en mailde haar dat dat mij wel fijn leek. En zo geschiedde. Ik maakte een tekening voor haar met mijn geweldige stiften (excuseer, markers). Ja, er zijn veel hobbyspullen die momenteel nog ergens in een doos zitten, maar die markers, die wist ik heel goed steken. Sneeuwwitje vloeide uit de markers alsof het niets was, want stiekem doet die profielfoto op Jessi’s blog me een beetje aan Sneeuwwitje denken. Alleen heeft ze een Eiffeltoren vast in plaats van een appel, maar dat zijn details natuurlijk.

Maar toen had ik dus een half A4 over, want ja, ik ben zo een neuroot die nooit op een A4 tekent, maar altijd op A5’jes. A4’s zijn te confronterend, weet u wel. Te veel wit. Dus snijd ik die altijd in twee en sja, toen lag er hier dus een maagdelijk wit papier maagdelijk wit te wezen. Ik kan daar nogal moeilijk mee overweg, met maagdelijk witte papieren, dus begon ik daar ook op te tekenen en terwijl ik bezig was, besloot ik ook die tekening op te sturen naar een medeblogster. Maar naar wie? Dat is aan mij om te weten en aan jullie om te raden. Of jullie kunnen natuurlijk ook gewoon jullie postbus regelmatig eens checken deze week. 😉

You Might Also Like

 • Jessi

  Mooi! Ik ben er echt super blij mee 🙂 het krijgt een mooi plaatsje op mijn muur aan mijn bed!

 • Kir

  Ooooh, een up- kleintje. Geweldig!

 • Lelie

  Wat een leuke tekening zie ik weer verschijnen. Ik was vorige week in de Banier. Ik heb toen ook naar je stiften, euhm markers, gekeken. Ik heb het daarbij kunnen houden. Voorlopig,… Ik kijk uit naar meer mooie tekeningen.

 • Geraldine

  Als je een postzegel wil besparen 🙂

 • lilith

  Maar zo mooi! Jongens toch, op zo’n talent kan ik jaloers zijn. <3

 • la merlette blanche

  Allebei alweer geweldig! Wat een talent!

 • Ollie en Wallie

  wow, wat een supermooie tekeningen :), ik ben jaloers op jouw stiften, zo’n mooi resultaat

 • Ann

  Mooi mooi!

 • Nele84

  Jij kent mijn adres, want jij bent hier al geweest. Dus ik hoop en check de brievenbus deze week met veel hoop! 😉

 • Charlotte

  Zòòò jaloers op je tekentalent!
  Ik heb nooit kunnen tekenen, en vrees het nooit te kunnen. Dus toch een beetje groen aan deze kant van het www.
  Echt schone tekeningen!

 • ktrn

  Zomaar uit de losse pols zo schoon kunnen tekenen, chapeau!

 • Josie Something

  Ik hou echt van je tekenstijl. Ik wil mijn adres ook gerust eens doorspelen, hoor. 🙂

 • Pin It on Pinterest