Gebeurd Gemaakt

Secret Valentine

En jawel hoor, het was al de derde editie van Secret Valentine en natuurlijk deed ik ook dit jaar opnieuw mee. Hoe kan het ook anders? Het is intussen jaarlijkse traditie geworden. Begin januari zitten Kir en ik samen en trekken we naampjes. Of laten we die trekken door het dichtsbijzijnde onschuldige hand. Dit jaar was dat bijvoorbeeld Het Vriendje. En hij vormde geweldige koppeltjes, die onschuldige hand.

Secret Valentine

Zo moest ik iets maken voor Karolien. Je weet wel, dat ene Leuvens Stiksel lid dat een crea-programma heeft op een Vitaya. Met andere woorden, ik moest iets maken voor een madame die zelf alles kan maken. Alles. Slik. En daar zit je dan. “Och, jij kan teminste iets tekenen,” zei Kir en het waren die woorden die ik zeer goed in mijn oren knoopte. Ik maakte twee illustraties. Op de Pinterest van Karolien vond ik een foto waar bij stond “Leuke kleurtjes” en dus gebruikte ik die leuke kleurtjes. En zo ontstonden deze twee  prints. En ja, eerlijkheidshalve moet ik even melden dat ik ze dubbel heb afgedrukt zodat ik ze hier ook ergens kan ophangen, want stiekem ben ik er zelf helemaal gek op.

Secret Valentine

Zelf werd ik behoorlijk in de watten gelegd door niemand minder dan Oma Betty. Dé Oma Betty. Het leek alsof zij in mijn hoofd was gekropen en hetgene maakte wat ik het meest nodig had. Het zit zo, momenteel wonen wij op de eerste verdieping van ons huis. We hebben een slaapkamer en een uhm… ruimte voor allerhande doeleinden, laat ik het zo noemen. Op een tussenverdiep hebben we een badkamer en de gelijksvloers met de woonkamer, wordt momenteel serieus onder handen genomen. Maar het is wel daar dat er een oude kleerkast staat. Die hebben we in een keer kunnen verhuizen, maar kregen we de trap niet op. Dus als ik ‘s ochtends op sta, cross ik naar beneden, neem ik een vers paar sokken en ondergoed en cross ik terug naar boven om me verder klaar te maken. Ik was al een tijdje aan het denken om op de een of andere manier mijn sokken en ondergoed te verhuizen naar de badkamer. En kijk! Een sokken/ondergoed-sorteerbak in een zonnig stofje! Hoe geweldig is dat wel niet?! Het komt helemaal als geroepen.

Secret Valentine, het is toch ieder jaar weer een fijne bedoening.

You Might Also Like

 • karolien

  Oh Kathleen, ik ben er ZO blij mee! Uniek, heel smaakvol en zo schoon! Het zijn pareltjes die in mijn toekomstig huisje een waardig plaatsje gaan krijgen, bedankt! (en ik kan echt wel niet alles, belangen niet!)

 • la merlette blanche

  “Dé Oma Betty” 😀

 • Geraldine

  Jouw creaties lijken zo eenvoudig… Een paar lijnen, wat bollen op de juiste plaats en hop! een prachtig plaatje! Als ik mij daar aan waag dan denkt mijn ventje dat mijn 5-jarige het gemaakt heeft 🙂 Hoe doe je het toch? Illustreren is een kunst!

 • Ruth

  Wow, ziet er allemaal prachtig uit!

 • abfabulies

  Ha! Hier doet 1 kamer ook dienst als living, keuken en wat nog meer tot de beneden af is. Gezellig hé, dat alles dicht bij elkaar 😉

 • Flexje

  Die kat blijft geweldig! 🙂 Lieselot straalt nog altijd in haar geweldige body! 🙂

 • Pin It on Pinterest