Gebeurd Gemaakt

Fanny&Laura giveaway

03-giveaway

Soms krijg ik wel eens een mailtje met de vraag of ik alsjeblieft zo een leuke tekening kan maken voor iemand. Soms antwoord ik daar ‘ja’ op, maar laten we eerlijk zijn, meestal antwoord ik daar ‘nee’ op. Moesten er een paar uren extra zijn op een dag, dan zou ik met veel plezier voor iedereen een tekening maken. Helaas is dat niet het geval. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet af en toe eens een tekening wil weggeven. Via een Fanny&Laura giveaway bijvoorbeeld. Aha!

Wat moet je doen om deel te nemen? Simpel. Hier klikken en dan het formuliertje invullen. Dan maak je kans op deze fijne illustratie die ik zeer toepasselijk “Na regen…” heb gedoopt, want grrrr… Stom weer. Het is nu écht wel tijd voor lente. De winter heeft lang genoeg geduurd, dank u.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest