Gebeurd

Het grote sneeuwavontuur

03-sneeuwavontuur

Het moet niet iedere dag zijn, laat dat duidelijk zijn, maar stiekem heb ik wel een beetje genoten van het hele avontuur vandaag. “Geraak ik op het werk?” was deze ochtend de vraag bij uitstek. Het antwoord? Ja, met drie kwartier vertraging ongeveer, wat al bij al nog best mee valt.

Daarna was de vraag “Geraak ik terug thuis?”, want blijkbaar reden er geen treinen meer van en naar Brussel. Ik woon nu toevallig ergens tussen Leuven en Brussel, dus ik kan niet veel anders dan een trein richting Brussel nemen als ik van mijn werk kom.

Ach ja, ik ben op mijn werk geraakt, ik ben terug thuis geraakt (hetzij met de bus, want hoewel mijn trein er was, was er geen treinbestuurder voor die trein) en iedereen leefde nog lang en gelukkig. Hoera!

You Might Also Like

  • Annelien

    Ah bofkont! Mijn vriend moest vanuit Nederland naar Parijs.. dat is dus niet gelukt haha. Hij heeft er twee dagen over gedaan incl. een enorme omreis. Maar die sneeuw is toch best mooi, dat dan weer wel.

  • Pin It on Pinterest