Gebeurd

Een beetje stilletjes

03-bloempjes

Tot zover mijn goede voornemen om drie keer per week te bloggen. Soms gaat dat gewoon niet. Als je bijvoorbeeld met griep in bed ligt, dan heb je andere prioriteiten. Slapen, in mijn geval. Veel slapen. Of als je een woonkamer leefbaar probeert te maken of ook nog eens een handvol opdrachten hebt in bijberoep. Of als je even gewoon niets interessants te vertellen hebt omdat het leven gewoon zijn dagelijkse gangetje gaat en alle dagen een beetje op elkaar beginnen lijken. Dan wordt dat blogje even aan de kant geschoven, want dan is er even geen tijd om te schrijven. Of zin. Sja.

Maar hey, kijk, het zonnetje scheen vandaag. Misschien wordt het toch ooit nog lente of zomer. Stel je voor. Zomer! En wie weet vind ik dan mijn inspiratie om te schrijven terug. Wie weet. U mag altijd suggesties achterlaten voor blogonderwerpen. Dat helpt misschien ook. Het management dankt u bij voorbaat. 😉

You Might Also Like

Pin It on Pinterest