Gemaakt

De prinses en de kikker kleurplaat

Kleurplaat prinses en de kikker

Een tijdje geleden maakte ik een reeks pentekeningen die ik inscande en in de Fanny&Laura shop stak onder de noemer “digitale stempels“. Digitale stempels zijn namelijk heel leuk om in te kleuren en te gebruiken om wenskaarten mee te maken of om pakjes mee op te vrolijk of om bladwijzers mee te maken en wat nog allemaal niet. Maar ze zijn ook groot genoeg om als kleurplaat af te drukken, merkte ik nu. Toen realiseerde ik me dat het Paasvakantie is en dat er nu wel een handvol lezers twee weken aan een stuk zijn of haar kinderen moet entertainen. En er is niets zo leuk al tekenen en kleuren, toch? Dus jullie kunnen hieronder de kleurplaat voor de prinses en de kikker downloaden om te laten inkleuren door jullie kindertjes. Weer een uurtje rust gegarandeerd. Hopelijk toch. 😉

[download id=”10″ format=”1″]

Opgelet: enkel voor persoonlijk gebruik!

You Might Also Like

 • Bieke

  Een uurtje? Ge zijt optimistisch, Wannes zou er na 10 minuten klaar mee zijn. 😉 Maar ik denk dat ik ze ga downloaden voor mijzelf, supermooie tekening!

 • Koen Van der Auwera

  Top idee!

  Ik heb hier een paar meisjes die daar heel blij mee zullen zijn. Merci!

 • Ollie en Wallie

  super leuk idee!

 • Eefje

  Ziet er goed uit! Wat voor pennen gebruik je voor tekenen? Ik vind je lijnwerk altijd erg mooi. (Is natuurlijk vaardigheid, en niet het materiaal, maar toch ben in nieuwsgierig.)

 • Fo

  Ik heb ze afgedrukt voor mijn zus en een vriendinnetje en ze hebben braaf zitten tekenen. Ik was ook blij dat het niet de zoveelste studio100 kleurplaat was die ik moest afdrukken :).

 • Pin It on Pinterest