Gebeurd

Een vloer!

05-voorna

Na Project Hallway volgde natuurlijk Project Floor, maar dat klinkt ietsje minder leuk. Toen ik thuis kwam van Londen had Het Vriendje al een derde van de vloer gelegd. Die parket heeft hier heel lang in dozen gelegen en ik was al bijna vergeten hoe hij er uit zag. Maar toen ik hem terug zag was het opnieuw liefde! Liefde!

De verplichte voor-na foto is hier ook van de partij. Technisch gezien is de voor-foto een “tijdens, maar nog heel hard aan het begin van omvormen van de woonkamer”, maar dat zijn details. Nu nog plinten en zo steken, maar dat zijn ook details. Details zeg ik u.

You Might Also Like

 • Bieke

  Mooi!
  En leuk om te zien wat je met het houten plafond hebt gedaan, in ons bijna-gekochte huis zitten er in de living ook van die smalle houten latjes tegen het plafond en ik speelde al met het idee om ze wit te schilderen, leuk om alvast een voorbeeldje te zien 🙂

 • Griet De Smedt

  Ziet er leuk uit! Ik hou ook van parket. Lekker warm aan de voetjes!

 • oon

  Lekker licht!

 • la merlette blanche

  Oh, ziet er al veel beter uit! En inderdaad, lekker licht, zalig!

 • lies

  Heel erg mooi!! Goed gedaan!

 • Anker

  Wauw, mooi! Geeft direct een volledig andere indruk van de ruimte.

 • Ollie en Wallie

  nice! wat een verschil een vloer en wat verf kan maken 🙂

 • Zjizjipke

  Mooi! Enne van het donkere plafond een licht plafond maken geeft zoveel verschil! Ben nog steeds zo blij dat mijn donkere latjes wit geworden zijn 🙂

 • Simon

  plinten leggen.. die ellendige details ook 😉

 • Lelie

  dat ziet er mooi uit. Heerlijk toch.

 • Pin It on Pinterest