Gebeurd

De zonnige schoenen

schoentjes

Dus ik dacht: “Laat ik lekker zonnige schoentjes kopen, dan komt de zon zeker tevoorschijn,”. Mispoes. Echt. De zon is een beetje achterlijk geworden, vermoed ik. Meestal heb ik niet zo’n last van lange periodes slecht, donker en grauw weer. Hell, ik heb zelfs een IJslandse winter overleefd. Laat het maar regenen en sneeuwen. Ik zal mij wel onder een dekentje in de zetel nestelen met een goed boek en een tas thee binnen handbereik. Maar dit jaar, dit jaar heb ik het erg zitten. Het feit dat ik op 14 mei ook nog onder een dekentje in de zetel moet kruipen met een tas thee binnen handbereik, is niet ok. Niet. OK. Al een sjans doen een zonnige handtas en zonnige schoenen toch al iets. Al is het maar een heel heel klein beetje, alle kleine beetjes helpen.

You Might Also Like

 • zus

  Wow! Heel mooie schoentjes! Aan uw voetjes zal de zon wel schijnen! Geniet ervan.

 • Bieke

  WOW!! Kei mooie schoenen! Van waar komen ze en welk merk is het?

 • mama saartje

  dat is niet mis poes, dat is miz mooz 😉 Ik wou er andere van dat merk in het geel, helaas niet meer te vinden. Dus ik denk dat de zon wacht totdat ik mijn gele schoentjes heb…

 • Kathleen

  @Bieke: Miz Mooz, te verkrijgen bij Torfs met of zonder hakje (nu met 10% korting). Tot zover dit reclame-intermezzo. 😉

  @Mama Saartje: allez jong, haast u eens met uw schoenen dan!

 • Lelie

  “Laat de zon in het haaaaaaart”, daar zit ie al denk ik, je schoenen zijn super vrolijk maar ik snap dat dit het gemis van de zon niet kan opvullen. Ik heb er ook echt last van, allez ik weet het niet goed of het dat is of iets anders. Als de zon er weer is weet ik het te zeggen 🙂

 • Els

  Schoon!
  Heb ze ook al willen kopen. Zal toch nog eens moeten terug gaan 😉

 • sarah

  pretty! (en ja, zo een post skippen we niet) 😉

 • Les Mademoiselles

  Heerlijk zonnige schoenen! Ik heb gelijkaardige in electric blue. Trots gekocht in februari, de hele winter naar verlangd om te dragen en nu nog maar één keer aan mijn voeten gehad. Go go zomer!

 • Kris10

  Nu nog blote benen 🙂

 • LJ

  PRACHTIGE schoenen! De zon mag er jaloers op zijn!

 • Pin It on Pinterest