Gebeurd

Halverwege

Het jaar is zo ongeveer halverwege. Tijd om eens stil te staan bij die doelstellingen die ik aan het begin van het jaar maakte.

  • Een kat adopteren. Eentje is geentje, dus adopteerden we er meteen twee. DONE.
  • Getting Things Done lezen. Ik heb het boek gelokaliseerd in een van de dozen die nog op zolder staat, maar meer heb ik er nog niet mee gedaan tot nu toe.
  • Drie maal per week bloggen. Mjah. Dat is heel mooi in theorie, maar soms heb je sowieso al genoeg hooi op het vork en dan kan die blog je wel even gestolen worden. Het is niet het einde van de wereld als je een keer een weekje niets post.
  • Van ons huis een thuis maken. Het gaat traag, dat wel, maar als je de voor- en de na-foto’s bekijkt van onze woonkamer, dan merk je al een wereld van verschil. We zijn er belange nog niet, maar het komt.
  • Naaien voor mezelf. Vier projecten, dat was de bedoeling. Het jaar is halverwege en ik heb in totaal nog maar vier dingen genaaid: drie knuffeldekkies en een popje. Jawel. Ik ben keigoed bezig. Al zeg ik het zelf. Ahum. Kuch.
  • Life List. Nummerken 95 en 31 zijn alvast geschrapt dit jaar.

Bwah, dat kan beter, maar we hebben nog tijd en anders is er nog altijd volgend jaar. Of het jaar daarna. Of het jaar daarna. Yup.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest