Gemaakt

Vince

07-vinceIk vergeet soms de tijd te nemen om gewoon even wat te doodlen. Vroeger deed ik dat constant: tekenprogramma openen, tekentablet in de aanslag en gewoon zien wat er uit komt. Ik moet dat vaker doen, denk ik, zo tekenen gewoon omdat het kan. Yup.

You Might Also Like

 • Reply Ollie en Wallie

  oh, schattig!

 • Reply Mama saartje

  Wat eens schatje!

 • Reply Evy

  Lief!

 • Reply Martine

  Ik wou dat ik zomaar zo iets moois kon tekenen, mooie poes.
  Martine

 • Reply Olga

  Wat een schatje en wat een heerlijk simpele post, heel fijn.

 • Reply la merlette blanche

  Wat Martine zegt. Ik zei ‘t gisteren nog tegen iemand, dat ik het zoooo jammer vind dat ik totaal geen aanleg voor tekenen heb. Dat jij zoiets moois ‘gewoon even’ kan tekenen, ik vind dat bewonderenswaardig!

 • Pin It on Pinterest