Gebeurd

Update: The 100 things summer challenge

The 100 things summer challengeWerd reeds weggegooid:
– 6 lege pennen
– nog drie agenda’s: 2012, 2008-2009 en 2007-2008. Jawel.
– 1 vergeten schoolboek

Staan op de te geef/koop/ruil-pagina:
– Deel 1 en 2 van Angel Sanctuary van Kaori Yuki (FR versie)
– Deel 1, 2 en 4 van Love Hina van Ken Akamatsu (EN versie)
– Deel 1 van Dears van Peach-Pit (EN versie)
– Generatie 1000 euro van Antonio Incorvaia & Alessandro Rimassa
– Wat doe je in m’n hof? van Anne Geddes
– Een schilderijtje dat ik in het jaar onzes heeren 2008 maakte en dat sindsdien in een schuif van mijn bureau zit. Dus wie een originele Verhetsel wil, nu is uw kans. 😉

Werd gekocht de afgelopen twee weken:
– niets, nada, noppes. Koekjes, ja, maar die zijn intussen al lang weer verdwenen in mijn buik. Een verjaardagskadootje voor mijn petekindje. Ja, maar dat gaat zaterdag ook weer de deur uit. Ik kreeg zelf wel vijf cd’s (meer daarover later), maar voor mij is er een verschil tussen iets krijgen en iets zelf kopen, in tegenstelling tot de orginele regels.

De teller staat dus op 19 items. Pennen apart tellen, strak plan en zo. 😛

You Might Also Like

 • Wapiti

  Goed bezig!
  Toch een kritisch vraagje: kun je lege balpennen wel meetellen? Die horen sowieso toch in de vuilnisbak?
  Ik vind het vooral heel knap dat je niets gekocht hebt. En dat in volle soldentijd!!!

 • Kathleen

  @Wapiti oh ja, lege pennen tellen mee bij mij. Je wil niet weten hoeveel kapotte/lege spullen ik bijhou “om ooit nog eens iets mee te maken”. Dat is mijn grote probleem. Ik hou spullen bij die niet eens werken. Hoe stom is dat?! En dan vraag ik me af waar al die rommel vandaan komt. Ahum.

  En solden interesseren me voor geen meter, dus dat valt goed mee. 😉

 • marieke

  heel goed bezig!
  ik ga na mijn congé ook meedoen. heb hier tonnen babyspullen die de deur uit mogen en dan kan ik op zolder misschien wel een atelier/knutselruimte/bureautje voor mezelf aanleggen. zou een mooie beloning zijn.
  btw: ik vind de tekst op de te geef/koop/ruil-pagina geweldig. “streng zijn in het leven” ik denk dat ik er zelf minder goed in ben, maar ga er vooral voor 🙂

 • Olga

  Slim van de ruilpagina. Ik ben er nog niet uit of ik dat ook ga doen, moeilijk, moeilijk. Misschien alleen een linkje naar de marktplaatspagina waar spullen te koop staan. En goedzo voor het streng zijn, jij kan dat!

 • Plutomeisje

  Ha, goed bezig! Ik heb nog niet eens beslist in welke doos ik al mijn “voor weg” spullen ga smijten. 😛

 • Pin It on Pinterest