Gemaakt

Black Betty

Vrijdag had ik een dagje vrij. Ideaal, want op het werk hebben we geen airco en ik had absoluut geen zin om in zulke broeierige temperaturen te moeten werken. Als snel werd nog maar een keertje duidelijk dat mijn lichaam niet gemaakt is voor dat soort weer.

Mij hoor je niet klagen in de herfst als het dagen aan een stuk regent of in de winter als het sneeuwt en vriest dat het kraakt. Daarmee heb ik weinig tot geen problemen. Tenzij het natuurlijk maanden aan een stuk van dat miezerig schijtweer is. Dan durf ik al eens te mopperen. Maar als de temperaturen boven de 25° gaan of zelfs boven de 30°?! How maar. Buiten moet ik me sowieso al niet te lang wagen, want zelfs met de hoogste factor zonnebrandolie ben ik nog na een halfuur compleet verbrand. Naast liggen en lezen, zijn er dan maar ook weinig dingen die ik dan langer als tien minuten volhou met dit weer. Schrijven lukte net. Televisie kijken ging ook, maar ik had geen zin in een film of zo. En tekenen lukte ook nog vrij goed als ik een ventilator recht op mij zette. Hoelahoepen bleek dan weer niet zo’n strak plan te zijn.

Dus tekende ik, want dat was weer even geleden. Af en toe teken ik al eens graag een pin-up figuurtje dat ik dan steevast Betty noem. Ah ja. Logisch. En toen dacht ik: “Laat ik die tekening maar eens op mijn blog zetten, kwestie van eens wat mannelijke lezers over de vloer te krijgen,”. Dus ja. Hallo daar mannelijke lezers! Kijk! Een blote madam!

You Might Also Like

 • marieke

  hallo mannelijke lezers en hallo pikante google zoekwoorden 😀
  maar betty is wel heel erg geslaagd. mooi!

  (en warm weer verdrag ik alleen op vakantie, maar vraag mij niet om te zonnen daar word ik zot en verbrand van)

 • Nele

  Heerlijk!

 • Charlotte

  Ook hier geen grote fan van het te warme weer. Niet zozeer dat ik verbrand, maar bij dergelijke temperaturen wordt ik zo futloos 🙁

  Leuke Betty! Blij dat het geen strijkplank met borsten is geworden, maar een echte vrouw! 😀

 • Christel

  Sorry, ben een vrouw. Maar Betty is prachtig.

 • Nadja

  Mooie tekening. 🙂 Ze doet me een beetje denken aan Phèdre uit Kushiël’s Dart.

 • la merlette blanche

  Moh, sexyyyy! (hehe)

 • Pin It on Pinterest