Gemaakt

The Big Draw-ing Challenge – Doodle

Nadat ik de blogpost had geschreven over alle challenges die ik opeens overal zag opduiken, kwam Het Vriendje naar me toe om te vragen of ik die teken challenge zou doen en of hij dat ook mocht doen. Het leek hem wel wat en hij had wel zin om nog een keer wat te tekenen. Uiteraard ga ik hem niet tegenhouden om te tekenen. Dat zou helemaal tegen The Big Draw ingaan, natuurlijk.

Doodle

Dus deze maand zal u in deze The Big Draw-ing challenge posts niet enkel mijn tekeningen kunnen zien, maar ook die van Het Vriendje. Jawel. Maar hij moet niet denken héél mijn blog over te nemen. Zo niet hé! En hij is blijkbaar een betere doodler dan mij. Ik bedoel, ziet dat nu! De zijne is de tekening helemaal bovenaan. Hoe cool is die wel niet?! Ik ben fan. 😀

Edit// Oh ja, het eerste onderwerp van de challenge was “doodle”.

You Might Also Like

 • Jessi

  Amai om jaloers op te zijn! Ik heb nu al ondervonden dat ik echt geen held ben in tekenen. Misschien toch maar eens tekenlessen nemen? :p

  Ik vind die van u anders ook wel schattig!

 • Ollie en Wallie

  ziet er inderdaad goed uit! maar die van u ook hoor 🙂

 • Eva The Human

  wow ziet een spectaculair uit!

 • Pin It on Pinterest