Gemaakt

TBDC – Close Up

Dag twee en ik zat al met de handen in mijn haar. Het Vriendje daarentegen die wist vrij snel wat hij wilde tekenen: een blad. Ik surfde even doelloos rond op Pinterest, maar zelfs daar vond ik niets interessant.

En toen sprak Het Vriendje de gevleugelde woorden: “Teken gewoon iets, maakt niet uit wat,”. Dus tekende iets. Een lieveheersbeesje en de rest volgde een beetje vanzelf. Ik vermoed dat er nog veel elfjes en rare fantasy achtige beesten de kop op zullen steken de komende dagen, maar ach, dat is nu eenmaal gewoon mijn ding. Ach ja.

Close Up

Maak jullie vooral geen zorgen. Er gaan hier tijdens de maand oktober ook nog gewone blogsels verschijnen. Waarschijnlijk gaan we de tekeningen bundelen in een post en die dan online gooien aan het einde van de week. Iedere dag een getekend blogbericht, dat is misschien ook net iets te veel van het goeie, natuurijk.

You Might Also Like

 • Jessi

  Ooooh, wat teken je toch moooi!!! Ik ben jaloers.
  Ik heb het al opgegeven. Deels doordat ik geen inspiratie heb en deels omdat ik totaaaaaal geen tijd heb om te tekenen. Aangezien ik geen tekenaar in hart en nieren ben, moet ik er echt tijd in steken. Tijd die ik momenteel niet heb 🙁
  Snif snotter snif. Weer niets om over te bloggen.

  Ik kijk wel uit naar de rest van uw tekenkunsten! En die van het vriendje!!!

 • la merlette blanche

  Twee tekentalenten samen, jullie! Ik ben daar ook best jaloers op. Maar goed, ik heb al lang geleden besloten dat ik niet per se ALLES moet kunnen 😉

 • fotootje vandaag

  Leuk zeg dat jullie dit samen doen. Ik zelf ben ook enthousiast bezig met de big draw-ing challenge. Bijzonder om te zien hoe iedereen weer iets heel anders maakt bij een thema.

  Verder ook nog even een compliment voor deze mooie site, ik vind het een ontdekking!

 • Ollie en Wallie

  ik ben toch wel jaloers op uw tekenstijl, alles wat uit uw handjes komt ziet er geweldig uit!

 • Olga

  Zo leuk dat je deze challenge doet 🙂

 • Pin It on Pinterest