Gemaakt

TBDC – Update

Bij het aanmelden aan The Big Drawing Challenge had ik al aan Plutomeisje laten weten dat ik graag wilde meedoen, maar dat ik niet wist hoeveel ik zou kunnen tekenen. Het zijn drukke tijden, weet u en met dat feit werden Het Vriendje en ik opnieuw geconfronteerd de afgelopen week. We begonnen supergoed, maar na een paar dagen werd het duidelijk dat iedere dag iets tekenen er niet in zat.

Door het raam

Het Vriendje tekende nog nummertje 3 “Door het raam”.

Zeedier

En ik ging aan de slag met nummertje 5 “Zeedier”. Een walvis, want walvissen zijn vreemd genoeg een van mijn lievelingsdieren. Het Vriendje durft hier wel al eens een natuurdocumentaire kijken en van zodra er walvissen aan bod komen, dan kijk ik gefascineerd mee. Het zijn zo’n prachtige dieren. Intelligente dieren dat ook.

Nummertje 6 “Hero” zou ik ook nog graag doen, maar misschien niet meer deze week. We zien wel weer. Tekenen dat moet je niet forceren.

You Might Also Like

 • Ollie en Wallie

  wauw, die walvis is super!

 • Sheena

  Ja die walvis is prachtig! Zo rustgevend, met die lichtstralen erbij. Heel Mooi.

 • Anneleen

  Die walvis is er ééntje om in te kaderen, zo mooi!

 • Wapiti

  Ik dacht eerst dat de walvis een bewerkte foto was. Super!!! Mocht ik een ietsiepietsie van dit talent hebben, ik zou dolgelukkig zijn.

 • Alfonsiene

  Boy oh boy… jij kunt echt ongelooflijk goed tekenen!

 • Lucie

  I love de Walvis! Is dat een digitale tekening of een schilderij? Als het digitaal is, kan je die misschien toevoegen als poster in Fanny en Laura?

 • Candice

  Wow voor de Walvis!

 • Pin It on Pinterest