Gebeurd

28 before 29: maand 3

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 28 before 29 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 28 before 29 lijst.

 • Nummertje 3: een fotoalbum maken van de afgelopen vijf jaar.
  De eerste stap is gezet met Project Life: Hema Style. Er is materiaal. Nu nog foto’s. En tijd. Veel tijd.
 • Nummertje 11: een paar keer met de fiets naar het werk gaan
  Ik heb ecocheques gekregen en ben van plan die te investeren in een nieuwe fiets. Dat was het plan vorig jaar al, maar toen werd er toch maar een koelkast gekocht, want een koelkast, dat komt toch ook soms een keertje van pas zo. Ik heb al een vrij duidelijk idee van welke fiets ik wil kopen en vorige week vrijdag ben ik even snel snel bij de fietsenmaker gaan horen wat nu eigenlijk de voor- en nadelen zijn van die fiets. Het zijn voornamelijk voordelen. Het enige nadeel is dat hij duur is.
 • Nummertje 13: een game uitspelen
  In Ni No Kuni zit ik nu op vijf uur speeltijd en het begint moeilijker te worden. Ik vermoed dat een doorwinterde gamer niet zoveel problemen zou hebben met het hele “vecht en wissel met uw personages af”-concept, maar voor mij is dat moeilijk. Ik heb de controls wel al relatief goed onder de knie wat het spelen toch al een pak makkelijker maakt. Op het net las ik dat de meeste mensen het spel uitspelen met ongeveer veertig uren op hun teller. Eens benieuwd hoe ik het er van zal afbrengen. Ik vrees dat het er wel wat meer zullen worden. Starfy heb ik even niet gespeeld deze maand.
 • Nummertje 14: de duizendste blogpost schrijven
  Het tellertje ging deze maand van 948 naar 962 (inclusief dit bericht). Veertien blogberichten dus deze maand. Niet slecht, niet slecht. Als ik nu ongeveer zestien blogberichten per maand schrijf, dan zou ik tegen het einde van het jaar aan de duizend kunnen zitten. Achtendertig in totaal… Kom. Dat zou nu toch wel moeten lukken, niet? U mag me altijd Liebster Awards en allerhande stokjes toewerpen ter inspiratie. 😉
 • Nummertje 20: een cursus volgen
  De cursus Character design ging op 8 oktober van start en ik heb mijn tanden diezelfde avond nog in de eerste les gezet. Het was mind blowing om te zien hoe de lesgeefster van start gaat met het uitwerken van een personage. En die eerste les heeft toch alvast wat getriggered in mij. Ik ga binnenkort eens tijd maken voor les twee.
 • Nummertje 22: Experimenteren met lunch
  Ik blijf verder doen met Project Brooddoos. Twee maanden ben ik er nu mee bezig en ik ga er niet meteen mee stoppen. Nope. Ik moet alleen terug wat nieuwe receptjes en gerechtjes uitproberen, want de laatste tijd doe ik nogal veel hetzelfde. Oeps.
 • Nummertje 25: Citytrippen in Brussel met mijn boekske
  Zie het blogbericht van maandag: Brussel met het boekske

Veel lopende zaken met andere woorden, maar ik heb toch weer een puntje kunnen schrappen. En tussen nu en het overzicht van maand 4 heb ik een weekje vakantie dus dan kan ik mij misschien eens op die sandwichen storten.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest