Gebeurd

Vakantie!

Voor de meesten is het vandaag waarschijnlijk de laatste vakantiedag of gewoon een vrije dag. Voor mij is dit het begin van elf dagen vakantie! Je wil niet weten hoe hard ik daar naar heb uitgekeken. Wilde plannen zijn er niet echt. We gaan niet op vakantie of zo, maar dat wil niet zeggen dat er in het geheel geen plannen zijn.

Omdat ik tijdens mijn vorige vakantie nogal doelloos heb rondgehangen (wat uiteraard ook ontspannend kan zijn) besloot ik nu toch een lijstje te maken die ik misschien wel zou willen doen. Waarschijnlijk doe ik de helft van deze zaken niet eens, maar soit. Een beetje een plan en wat ideeën hebben kan nooit kwaad.

 • Schrijven aan mijn NaNoWriMo verhaal. Prioriteit nummero uno naast alle basisbehoeften.
 • Met de zus naar het Stoffenspektakel en daar heel veel leuke t-shirt stof kopen zodat ik nog een paar Refrew shirtjes kan maken, daarom niet persé in de vakantie. Ik heb de smaak nu te pakken.
 • Mijn hoodie afwerken. Ik ben nog altijd geen fan van de hoodie waaraan ik dit weekend begon, maar misschien komt dat toch nog goed. We zien wel.
 • Een dagje Brussel met Het Vriendje zou ik ook wel zien zitten.
 • Verder doen met de Skillshare cursus, want ik ben nog steeds niet verder gegaan met les twee. Foei.
 • Bloggen! Ik ga een inhaalbeweging doen en proberen iedere dag een beetje te bloggen zodat ik wat sneller aan die 1000 blogberichten geraak. Het frustreert mij mateloos dat dat tellertje zo traag naar boven gaat. Grrrr…
 • We hebben een hoopje okkernoten gekregen van de mama van Het Vriendje en die ga ik eens door een brownie draaien of iets dergelijks. Goddelijke brownie met okkernoten, dat maakt het alleen maar goddelijker!
 • Mijn Filofax op orde zetten en er templates voor maken en zo. Een week heb ik hem nu en eigenlijk heb ik er nog niet veel in gedaan. Er zit nog geen systeem in. Het moet een echt hulpmiddel worden die Filofax, dus ik zie dat keihard zitten om er wat tijd in te steken.
 • Een beetje werken voor Fanny&Laura. Dat hoort steevast bij vakantie. Gelukkig doe ik dat graag.
 • Nog wat Ni No Kuni spelen, want dat is weer veel te lang geleden.
 • En lezen natuurlijk, want wat is een vakantie zonder lezen?

Ik ga mij wel bezighouden, maak jullie vooral geen zorgen. De bedoeling is natuurlijk ook dat er gaat uitgerust worden, want het is druk geweest de afgelopen weken en maanden. Eén weekje vakantie zal misschien niet alle energiewaarden terug in het positieve brengen, maar ik ga mijn best doen. 🙂

You Might Also Like

 • Ollie en Wallie

  geniet ervan! klinkt allemaal als leuke dingetjes voor in de vakantie

 • Jessi

  Geniet er met volle teugen van!

 • Janina Modaal

  Juij! Genieten maar!

 • Eva The Human

  Leuk dat je naar het stoffenspektakel gaat! Ben vorig jaar ook geweest. Veel plezier tijdens je vakantie 🙂

 • Bloem

  Dat gaat een heerlijke vakantie worden! Jeuj 🙂

 • Kapucijnaap

  aaah zalig! sinds ik werk slaag ik er precies niet meer in om “gewoon” vakantie te nemen om thuis te zijn, maar als ‘k dit zo lees, moet ‘k dat toch ‘ns proberen!

 • Pin It on Pinterest