Gemaakt

TBDC: Prehistorisch

Nog eentje die ik tekende voor The Big Drawing Challenge, maar die hier nog niet verscheen. Eigenlijk tekende ik dit voor dag 7 “oud”, maar ik denk dat ik onbewust ook al het thema van dag 27 in mijn hoofd had. Dat is namelijk “Prehistorisch”. In mijn hoofd liggen “oud” en “prehistorisch” dus blijkbaar niet zo heel ver uit elkaar.

You Might Also Like

 • Reply Maja

  schoontje!

 • Reply Wapiti

  ‘t is al eender hoe het heet, het is tof gedaan!

 • Reply Elke

  Hoe je het doet is mij een raadsel hoor. Prachtig!

 • Reply CreativEls

  Dag,
  Kathleen, dit berichtje om te laten weten dat mijn Kikker Post onderweg is. Ik zal hier regelmatig een kijkje komen nemen.
  Groetjes,

  CreativELs
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

 • Reply Sheena

  Knap!

 • Pin It on Pinterest