Gemaakt

Kikker Leest!

Een tijdje terug gaf ik me op om deel te nemen aan Kikker Leest. De bedoeling was dat je een leuke boekentip doorstuurde naar drie andere deelnemers en dit per post. Niets beter dan die goede, oude, trouwe post.

Ik maakte voor iedere deelnemer die ik toegewezen kreeg een bladwijzer omdat ik zin had om te tekenen en omdat een bladwijzer toch altijd handig is, niet? Ik dacht eerst allemaal bekende personages uit allerhande boeken te tekenen: Harry Potter, Gandalf, Mr. Darcy,… Maar toen besloot ik het toch maar wat simpeler te houden, want iedereen ziet personages in een boek toch anders in z’n hoofd.

Intussen kreeg ik ook al een paar leuke tips terug. Het lijstje met te-lezen boeken werd weer een beetje langer. We weten weer wat gedaan de komende maanden.

You Might Also Like

 • Wapiti

  Oh, dat heb ik gemist! Vorig jaar heb ik ook meegedaan Brengt inderdaad mooie titels op en onverwachte ‘ontmoetingen’.
  Die bladwijzers zijn tof! Je kikkervrienden zullen blij zijn!

 • Ann-Eline

  Ooh wat leuk !!
  Ik wil ook altijd wel zo een mooie bladwijzer van jou. Dat maakt het lezen leuker! 😉

 • Flexje

  Wees maar zeker dat zo’n boeklegger heel interessant is… Ik doe dat met oude kassaticketjes… stylish… not! :p

 • nobutterfly

  Heel blij met jouw bladwijzer!

 • Ollie en Wallie

  wat een leuke bladwijzers! maar eentje met harry potter zou ik ook wel eens van jou hand willen zien 🙂

 • Sheena

  Wat een mooie bladwijzers!

 • Evi

  Oh, zo schoon! Die kunnen zo in je shopje, zou ik zo denken… 😉

 • CreativEls

  Ik ben ook één van de gelukkige eigenaars van één van deze leuke bladwijzers. Ik hoop dat mijn post inmiddels is aangekomen. Ik blogde er vandaag ook over.

 • Geraldine

  Fanny&Laura-materiaal! Ze zijn prachtig!

 • gerhildemaakt

  Echt prachtig die bladwijzers!

 • Pin It on Pinterest