Gebeurd

28 before 29: maand 4

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 28 before 29 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 28 before 29 lijst.

 • Nummertje 2: Getting things done lezen + toepassen
  Afgelopen vrijdag ben ik aan het boek begonnen. Eens benieuwd wat dat gaat geven.
 • Nummertje 14: de duizendste blogpost schrijven
  Deze maand ging het tellertje van 962 naar 978 (inclusief dit bericht). Zestien berichten. Niet slecht. Helemaal niet slecht. Of het nog haalbaar is om dit jaar aan nummer 1000 te geraken, dat is natuurlijk een andere vraag. Misschien moet ik net zoals LaJungfrau meedoen aan het 50 days until 2014 project van deze dame.
 • Nummertje 15: sandwichkes leren bakken
  Toen ik de 28 before 29 lijst online gooide, liet Katelijne weten dat het sandwichenrecept van Meisjesmama een schot in de roos was. Het leek niet al te moeilijk, dus besloot ik dat recept alvast even te bewaren. Ik heb hier wel enkele bakboeken waar recepten voor sandwichen in staan, maar die leken me allemaal zo ingewikkeld. Afgelopen zaterdag besloot ik dat het tijd was om me er eens aan te zetten. Alles verliep zonder enige problemen en zo kwam het dat wij zaterdagmiddag zelfgemaakte sandwichkes aten. Met choco. Dat spreekt voor zich. Boem! Done en done!
  11-sandwichkes2
 • Nummertje 18: minstens een keer met schoenen met hakken de deur uit gaan
  11-hakjesIk ging af en toe een keer met deze enkellaarsjes (die hebben een piepklein hakje) de deur uit op een woensdag, mijn vrije dag. Bijvoorbeeld om even naar de winkel te gaan. Het zit zo, ik wandel van het station naar mijn werk en ik probeer dat zo snel mogelijk te doen. Gemiddeld doe ik er twaalf minuten over. Sneakers zijn dan handig. Maar afgelopen weekend kocht ik deze beauties met 4cm hak. Jawel. De volle vier. Shockerend, ik weet het. En daarmee trok ik vandaag naar het werk. Aangezien ik deze post op voorhand schrijf (het is stiekem zondag), kan ik u niet vertellen of ik mijn poten heb gebroken of niet. Moest dat wel het geval zijn, dan laat ik u zeker iets weten.
 • Nummertje 20: een cursus volgen
  Zie dit blogbericht. Traag maar gestaag. Twee lessen gedaan, nog twee te gaan. Morgen staat les drie ingepland in mijn agenda, want ja, ik moet zo’n dingen inplannen, anders komt dat er niet van.
 • Nummertje 23: 52 tekeningen maken met mijn dierbare copic ciao markers
  Nog 49 te gaan, want de drie tekeningen op de bladwijzers die ik verstuurde voor Kikker Leest waren ingekleurd met mijn dierbare copic ciao markers.
 • Nummertje 26: Vijf kledingstukken maken voor mezelf
  Nog drie te gaan. De twee afgewerkte kledingstukken tot nu toe zijn de Renfrew top en het Laurel bloesje. Niet dat ik die laatste veel zal aandoen, maar hey, afgewerkt is afgewerkt.
 • Nummertje 27: 20 handgeschreven brieven/postkaarten versturen
  Idem als nummertje 23: min drie, want de brieven voor Kikker Leest werden met de hand geschreven en met de post verstuurd. Wie het ziet zitten om leuke, random post te krijgen van mij tussen nu en 19 juli 2014 mag altijd zijn/haar adres doorsturen naar zij(at)verbeelding(dot)org.

You Might Also Like

 • Wapiti

  Zeg, die sandwichkes zien er heel lekker uit!
  Als wij nog eens een feestje geven, ga ik je inschakelen als bakker, denk ik 😉
  Voor zelf geschreven postkaarten moet je hier zijn: http://www.postcrossing.com Je komt er via postkaarten in contact met mensen van over de hele wereld.

 • Annelyse

  Ik heb heel lang gedaan over het gtd-boek. T is een beetje studeren. Maar zoooo de moeite waard. Ik heb me voorgenomen on hem nu na een dik jaar eens opnieuw te lezen.
  want zo inspirerend

 • Fie

  Mijn schoenen 😉 bij mij zitten ze ferm makkelijk. Ik hoop bij jou van’t zelfde

 • An

  Die sandwiches zien er goed uit.
  Ik wil wel post :), en dan gewoon nummertje 23 en 27 combineren 😉

 • Elke

  Post! Post! Da’s zo spannend!

 • Ráchel

  Post is zo fijn om te versturen en te ontvangen! Ik heb m’n gegevens al doorgestuurd 😀

 • Vink

  Hoe krijg je je sandwiches zo bruin, vraag ik me af?
  Hier ook een lading gebakken, en ze zijn lang zo mooi niet. Of gebruikte je enkel eigeel om ze in te smeren?

 • Kathleen

  @Vink: geen idee eigenlijk. Ik heb een losgeklopt ei gebruikt om ze mee in te smeren. Er was wel een klein probleempje met de oven (stond per ongeluk nog op de grill stand, oeps). Misschien zat dat er voor iets tussen?

 • LJ

  Yummie, die sandwichkes zien er megalekker uit. Moet ik ook eens proberen!

 • Hi-ke

  Als je nog een extra brief wilt schrijven, ik wil er zeker graag eentje ontvangen! Laat maar weten of je mijn adres wilt 🙂

 • De papierverslaving continues | Verbeelding

  […] de papierverslaving nu wel even welletjes was geweest en dus gaan die andere sets naar de mensen die maandag hun adres doorgaven en naar andere fijne […]

 • Pin It on Pinterest