Gebeurd

Liebster Award

Ex-semi-klasgenootje Evi ontving een Liebster Award en moest daarna die Liebster Award uiteraard ook doorgeven. Zo kwam ze bij mij terecht en kreeg ik elf vragen op mijn dak. En voor een keer geef ik ook een handvol vragen door aan een handvol andere bloggers. Komt dat tegen.

 • Wie gaf je jouw eerste kus? Kader het moment.
  IJsland. Volle maan. Een vakantiehuisje in the middle of nowhere. Ja, ik was een laatbloeier, ja. Ik ben misschien zelfs nog altijd een laatbloeier als ik zie dat iedereen van mijn leeftijd tegenwoordig minstens al een kind heeft en zo. Soit. Whatever.
 • Waarop ben je het meest fier?
  Hmmm… Momenteel ben ik eigenlijk behoorlijk fier op wat we al gemaakt hebben van ons huisje hier. We zijn er nog belange niet, maar het begint vorm te krijgen. Maar het “meest” fier… Hmmm…
 • Als je deze week een extra dag kreeg, een achtste dag… wat zou je dan doen?
  Eerst uitslapen en eens ik wakker ben, nog even in bed blijven liggen en wat lezen. Daarna opstaan, ontbijten en dan waarschijnlijk wat creatief uiteenspatten. Wat naaien, wat tekenen, wat werken voor Fanny&Laura, keihard meebrullen met Billie Holiday en dat soort dingen.
 • Wat is jouw droomvakantiebestemming?
  Nieuw Zeeland. Nog altijd, ja. Nog altijd. Ooit. Als we de EuroMillions eens winnen of zo.
 • Deel één van je keukengeheimpjes.
  Oei. Uhm… Dit recept voor een wannabe-pizza? Maar dat is al even geen geheimpje meer.
 • Met wie zou je willen overleven op een onbewoond eiland? En waarom?
  Het Vriendje. Omdat hij fijn gezelschap is en omdat ik hem een keer met pijl en boog bezig zag op Leuven kermis. Dat ging behoorlijk vlotjes toen en ik vermoed dat zo’n skill wel een keertje van pas zou kunnen komen op een onbewoond eiland. Toch als er pijl en boog voor handen zijn of die maak ik dan wel. Wij zijn een goed team, wij. 😉
 • Waarvan heb je spijt?
  Van vanalles, maar tegelijk ook van niets. Is dat vreemd? Ik had dingen anders willen doen, ja, maar langs de andere kant vind ik het niet erg dat de meeste dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen. Het is wat het is. Je kan er toch niets meer aan veranderen.
 • Welke sport beoefen je/ heb je beoefend/ zou je graag beoefenen?
  Toen ik alleen op mijn oranje studio woonde ging ik regelmatig zwemmen (minstens één, maar meestal zelfs twee keer per week). Ook toen ik daarna samen ging wonen met Het Vriendje heb ik geprobeerd om iedere donderdag na het werk te gaan zwemmen en dat ging vrij vlotjes, tot ik opeens heel vreemd begon te reageren op het zwembadwater en vermoedelijk een soort van chloorallergie kreeg. Dolle pret. Daarna heb ik wat Start2Run gedaan, wat leuk was, maar wat ik uiteraard niet volhield.
 • Waarmee kunnen we je verrassen?
  Het is nogal moeilijk om mij te verrassen omdat ik meestal wel iets in het oog heb en vrij snel linken leg. Het Vriendje verstopt tegenwoordig kadootjes voor mij zodat ik zelfs de vorm niet kan zien omdat ik daaraan zelfs kan raden wat ik krijg. Dus ja.
 • Wat doe je net voor je gaat slapen?
  Lezen. Meestal een kwartiertje, soms wat langer. Ok, meestal wat langer.
 • Welk liedje maakt je goed gezind?

De 11 vragen

 • Had je tien miljoen wat zou jij dan doen? Een feestje bouwen en je geld op doen?
 • Algemeen gezien: is het boek of de film beter?
 • Wie zou je wel eens tot leven willen brengen om een praatje mee te slaan?
 • Wat bezorgt jou de slappe lach?
 • Wat is de laatste foto die je trok?
 • Hoe verliep jouw laatste afspraak met de tandarts?
 • Wat staat er zoal op je verlanglijstje voor kerstmis?
 • Welke koekjes zijn de allerbeste van de hele wereld?
 • Wat wil je wel eens proberen, maar durf je eigenlijk niet zo goed?
 • Welk boek moet iedereen gelezen hebben en waarom?
 • Welk goed doel steunde je onlangs en waarom net dat goede doel?

De gelukkigen die deze mogen beantwoorden:

You Might Also Like

 • meike

  Leuk Leuk! Ja, ik zat me al zwaar af te vragen waar jou variant bleef, nog wild in je archieven gezocht om te zien of ik ‘m gemist had 🙂 Ben benieuwd!!!

 • Elisse

  Oh seg, wauw! Ik voel me vereerd! Ik heb door de jaren al enkele Liebster Awards verzameld, misschien moet ik eens een selectie maken van de leukste vragen? (Ik vind het altijd zo moeilijk om die vragen te beantwoorden!)

  En eum, uw antwoord over de spijt-vraag: exactly my thoughts!

 • Olga

  Manamana! Tootoodoodoodoo!

 • la merlette blanche

  Oeh tof! Meestal laat ik zo’n awards aan mij voorbij gaan, maar jouw vragen beantwoord ik met plezier 🙂 (dat doorgeven wordt echter wel nog lastig, maar dat zien we dan ook wel weer)

 • Ollie en Wallie

  wiii, leuk :), nu nog antwoorden bedenken 🙂

 • Tien miljoen | koenelherrero

  […] Kijk eens aan zeg. Ik heb zonder het te weten een antwoord gegeven op een van de vragen die Kathleen voor haar lezers […]

 • Koen

  Ik heb gisteren zonder het te weten een antwoord op die eerste vraag gegeven 🙂
  (schrap die reactie hierboven maar, ik heb precies mijn adres verkeerd geschreven)

 • Gepikte Liebster Award vraagjes | Yet Another Blog

  […] Omdat er hier de laatste tijd zo weinig te beleven valt en er toch niemand mijn reisverslagen leest, tijd voor iets luchtigs: een lijstje vragen gepikt bij Kathleen: […]

 • LJ

  Hier nog zo’n laatbloeier… 🙂
  Merci voor de award!

 • Plutomeisje

  Leuke vragen! Vroeger was die Liebster award gewoon vertel dat over jezelf en vond ik dat ontzettend moeilijk, maar nu gaat ie rap online staan denk ik (enkel nieuwe bloggers vinden om hem aan door te geven, dat blijft moeilijk). Alleszins bedankt! 😀

 • Zjizjipke

  Natuurlijk komt het ooit in orde met ons 🙂 Ondertussen ook al een paar liebsternominaties, misschien toch eens een postje schrijven!

 • 11 vragen, 11 antwoorden (oftewel: de Liebster Award) | Ma vie en vert

  […] blog een miniblogje was. Aangezien jullie hier nu met iets meer komen lezen én vooral ook omdat Kathleen plezante vragen had gesteld, doe ik nog eens mee. 11 vragen, 11 antwoorden. Dank u wel, […]

 • Pin It on Pinterest