Gebeurd

Kittehs!

Speciaal voor An, want zij wilde graag weten hoe het met de kittens gaat. Kittens. Pfoeh. Dat zijn intussen al katten, ja. Stevige katten. Vince blijft ons eeuwig fotomodel zoals je hierboven kan zien en Nelson blijft de knuffelbeer bij uitstek.

Nu het wat kouder is, blijven ze vaker binnen. Daar waar ze een paar maanden geleden vaak buiten te vinden waren of op ontdekking gingen in de tuinen van de buren, zitten ze nu steevast binnen. Hun favoriete plekje is uiteraard de vensterbank, want daar is het lekker warm zo vlak boven de verwarming en de zon schijnt daar op hun snoet… Als de zon al schijnt, that is.

Kittehs

Ze hebben ook andere favoriete slaapplekken, hoor. Slapen, dat kunnen die beesten wel. Sinds bepaalde lichaamsdelen werden verwijderd bij Nelson is hij een pak rustiger en slapen die twee regelmatig lekker dicht bij elkaar. Bijvoorbeeld in een IKEA stoel die ooit wit was en een schoendoos met daarin een fleeceke. Het maakt hen niet echt uit waar, zolang er maar bij ons in de buurt kunnen zijn, binnen gehoorsafstand. Ze mogen de bureau en de slaapkamer niet binnen en dan slapen ze dus in de eerder genoemde schoendoos die op de overloop staat.

Kittehs

Nelson is nog steeds zeer grote fan van mijn schoot. Hoera! Ik heb altijd een schootkat gewild. Zo’n kat die graag bij mensen zit, zo eentje. En dat is Nelson. Vince heeft zo zijn momenten dat hij wil knuffelen. Schootzitten daar doet hij niet aan mee, maar Nelson komt steevast op mijn schoot liggen als ik in de zetel zit of lig. Zalig!

Nelson

Dus ja, met de kittens gaat het wel goed, ja. Ik zou het niet erg vinden om een keer een dagje met hun te ruilen. Hele dagen slapen, koordjes aanvallen, aaitjes krijgen en gewoon non-stop miauwen als je eten wil. Yup. Ik zie dat helemaal zitten, ja.

You Might Also Like

 • Anne-Catherine

  Nelson heeft precies ook van die geweldige lang uitgerekte slaaphoudingen.
  Mooie beestjes!

 • Emma

  Heerlijk he, katten. Jack wordt morgen gecastreerd en net als 9 maanden geleden (toen was Sparrow aan de beurt) doet het me weer pijn in mijn poezenmama hart.

 • Wapiti

  Dat zijn toffe katjes!!!
  Slapen kunnen ze inderdaad als de beste en jagen?
  Onze kat (die vroeger een kater was) eet regelmatig muizen of konijnen, bijna zo groot als hij/hetzelf.
  Ook schootzitten en dan in een trui blijven haken is hier naast slapen en jagen een zeeeeer geliefde bezigheid. ik denk dan maar: hoe zou je zelf zijn?!

 • Elisse

  Aaah wat een lieverds! Die zijn precies al groter dan de mijn.. Dat kan toch niet, hé!

 • Ollie en Wallie

  thankuuu :), ik had nood aan schattige kattenfoto’s 🙂
  en met zo’n schootkat mis ik mijn hond wel, die sliep vroeger ook altijd op mij, lekker warm 🙂

 • Olga

  Ze lijken qua karakter en gedrag best veel op Mo en Tetkees! Die liggen ook zo lekker bij elkaar en alleen Tetkees is de schootkat. 🙂
  Geweldige foto’s!

 • Pin It on Pinterest