Gebeurd

Typisch

Ik was keigoed bezig. Echt. Iedere week verschenen hier drie à vier blogberichten en ik zou keihard die duizendste blogpost halen tegen het einde van het jaar aan dat tempo. Kei. Hard. En toen viel ik stil. Zoals gewoonlijk. De finish in het zicht en wat doet Kathleen? Tilt slaan. Typisch.

De afgelopen weken had ik honderden ideeën. Ik werd zelfs ‘s nachts wakker door al die ideeën die door mijn hoofd aan het spoken waren en veel van die ideeën werkte ik ook uit, maar de meesten natuurlijk niet. Midden in de nacht blijf ik meestal braaf in mijn bed liggen, want ik wil Het Vriendje niet wakker maken. Och arme. Stel u voor. “Ja, sorry, ik moet effe het licht aan doen, want ik heb een blogidee dat ik moet opschrijven, maar probeer vooral verder te slapen,”. Nee, dat kan ik hem niet aandoen.

Dus koppig als ik ben schrijf ik nu gewoon een blogpost over niets, hopende dat dat de inspiratie terug op gang trekt.

Of weet u wat? Misschien moeten jullie maar eens zeggen waarover ik moet schrijven. Moet ik al lijstjes beginnen maken over de beste tv-reeksen die ik zag in 2013 of is dat nog te vroeg? Maak ik gewoon een overzicht van wat ik allemaal deed de afgelopen week (veel!)? Of teken ik wat onnozele ventjes waar jullie dan allemaal “ooooh” en “aaaah” op kunnen zeggen? Ik schuimde verschillende sites en blogs af op zoek naar inspiratie, maar niks. Helemaal niks.

Dit onzin-bericht is bericht nummer 991 om exact te zijn. Nog negen te gaan. Voila. U weet dus waar u zich aan kan verwachten als het inspiratie-beestje zoek blijft en u weet wat u er aan kan doen. Help mij. Alsjeblieft. Ik smeek het u.

You Might Also Like

 • Nele

  Kath,

  Dit is helemaal geen onzin maar vooral ongelofelijk herkenbaar! Bedankt om dit even te delen. Ik noem dat ‘het gestuiter in mijn hoofd’ en ‘miljard ideeën’ die in goeie banen moeten worden geleid. Blij dat er nog mensen zijn die dat voelen/hebben/denken/beleven. Goe bezig dus! 🙂

  Groetz,
  Nele

 • Elke

  over Fannie & Laura, over verlegenheid, over verbouwingen, over Ijsland, over kerstvakantieplannen, over dingen die je echt niet kan verdragen, over leuke plekjes in Leuven, over…

 • Eva

  Tekeningetjes vind ik wel leuk (de rest ook hoor) 🙂

 • Elisse

  Komaan, gij kunt dat! Een blog over de leukste en minst leuke dingen van het afgelopen jaar, een eindejaarsillustratie, al hetgeen waar ge u dit jaar op het internet aan gestoord hebt (bij mij zou de lijst vrijwel eindeloos zijn!), liedjes/artiesten of films die ge aanraadt van ‘t afgelopen jaar, cadeautjesideeën (om zelf te maken of zelf te kopen 😉 ), … euuuuuuhm! Uw plannen voor de winter? (nav mijn meest recente blogpost)

 • An

  kerst(versiering) ten huize verbeelding, tekeningetjes (al dan niet in het kerstthema), en binnenkort secret santa?
  ik heb er alleszins nog veel op mijn todo lijst staan: kerstknutsels, liebster award, secret santa, ornament swap,verbouwingen,…
  die 9 dat lukt wel!

 • Wapiti

  Komaan, Kathleen, verbeelding, meisje!
  Wat doe je op je boterham? Welk waspoedermerk is het beste? Vind jij Mr.Proper ook zo proper poetsen? Is Kwatta lekkerder dan Nutella?
  Het zijn niet direct onderwerpen waar ik wakker van zou liggen, maar je weet maar nooit wat ze teweegbrengen ;-))

 • liesbet rombaut

  Een give away is altijd leuk. En daar kan je toch minstens 2 posts mee vullen 😉

 • Margot

  wat er allemaal nog op jouw to-do lijstje staat van knutsels (buiten Fanny & Laura gerekend), wat voor kerstcadeaus je koopt en of je er ook zelf maakt, welke kerstcadeaus jij graag zou krijgen (dingen met papier misschien?)…

 • Abfabulies

  Ik vind 3 à 4 blogberichten per week al ongelooflijk straf. Dat kan niet anders of je hebt Het Vriendje toch al een paar keer midden in de nacht per ongeluk wakker gemaakt 🙂

 • Toke

  Net als jij heb ik een zwak voor papier en alles wat daarbij hoort. Maar misschien ontbreekt er nog iets in mijn collectie, dus mijn idee was een blogpostje over jouw papiergerief? Wat zijn de ‘must haves’ en welke dingetjes blijken toch overbodig? En heb jij – buiten AVA – favoriete adresjes waar je uren kan verdwalen in de prullerij? Oja en hoe loopt het met de filofax (want ik twijfel om er eentje te kopen…). Ik kijk nu al uit naar jouw antwoorden 🙂

 • Pin It on Pinterest