Gebeurd

28 before 29: maand 5

Het leek me wel leuk om iedere maand even te kijken naar wat er weer van de 28 before 29 lijst werd geschrapt. In principe zouden er dus minstens 2 zaken per maand moeten worden geschrapt. Doenbaar, leek mij. Bekijk de orginele 28 before 29 lijst.

 • Nummertje 2: Getting things done lezen + toepassen
  Mijn goede god. Dit moet een van de saaiste boeken zijn die ik in zeer lange tijd heb gelezen. Begrijp me niet verkeerd. David Allen heeft interessante dingen te verkondigen en het concept, zijn werkwijze, blijft me ontzettend aanspreken en fascineren. Ik zit nu halverwege het boek en ik heb het gevoel dat ik al twintig keer hetzelfde heb gelezen. Misschien is het zo moeilijk om dat allemaal te lezen omdat ik mij al een beetje had verdiept in het concept en daardoor er al behoorlijk wat over wist? Ik weet het niet. Het boek uitlezen gaat nu moeten gebeuren op pure wilskracht. Pfoeh.
 • Nummertje 14: De 1000ste blogpost hier schrijven
  Dit is blogbericht nummer 994. Binnenkort volgen de verplichte “we sluiten het jaar af en blikken terug”-berichten en daarmee zal ik wel de 1000 halen, vermoed ik. Ook op mijn noodkreet van afgelopen zaterdag kwamen toffe reacties die weer voor wat inspiratie zorgden. Hoera! Jullie zijn dan ook fantastisch, maar dat wisten jullie natuurlijk al. Wat ik ook opmerkte is dat de reactieteller afgelopen zondag 6000 aangaf. De 6000ste reactie kwam van An. Hoera voor An!
 • Nummertje 18: Minstens een keer met schoenen met hakken de deur uit gaan
  Mijn nieuwe schoenen en ik, wij zijn vriendjes geworden. In het begin had ik er een beetje ruzie mee, maar beetje bij beetje zijn we dan toch naar elkaar gegroeid met als gevolg dat ik nu bijna iedere dag deze schoenen draag. Met hakje. En dat al een maand lang. Dus ja. Mission accomplished, lijkt me.
 • Nummertje 20: een cursus volgen
  Ik was dus bezig aan Character Design en toen was het Black Friday. Uiteraard had ik al enkele andere cursussen op het oog. Plus iemand had zich ook via deze speciale link ingeschreven waardoor die persoon $10 korting kreeg op een cursus als hij zich er voor inschreef en waardoor ik ook $10 aan credits kreeg om op te soeperen aan een cursus naar keuze. Hoera! Dus schreef ik me op Black Friday in voor twee cursussen voor de prijs van nog niet eens één cursus. Score! Eén van die twee cursussen “Become a better blogger: content planning” volgde ik tijdens een weekend. Helaas was het ietsje minder interessant dan verwacht, maar ach, ik leerde toch weer één of twee dingen bij, dus mij hoor je niet klagen.
 • Nummertje 28: 20 handgeschreven brieven/postkaarten versturen
  De teller staat momenteel op 8. Ik ben geen kerstkaart-verstuurder anders zou ik die twintig nog makkelijk halen dit jaar. Traag maar gestaag blijf ik briefjes schrijven en deze op de post doen. Twintig is zeker haalbaar. Zeker.

Soit, er zijn nu in totaal zeven items afgevinkt van de lijst. Niet slecht, nee, maar we zijn er nog lang niet. Eens benieuwd wat ik de komende maand weer allemaal gedaan ga krijgen. Ik vermoed dat het niet bijzonder veel zal zijn met de feestdagen die er tussen komen en laat ons eerlijk zijn, de feestdagen zijn nooit al te productieve dagen.

You Might Also Like

 • An

  hoera voor mij! 🙂
  en voor u natuurlijk ook!

 • LJ

  Ik zou met kerstkaarten alleen al aan 20 zitten 😉 I love kerstkaartjes!
  Maar: goed bezig!

 • Pin It on Pinterest