Gebeurd

De winterplannen

Een paar blogberichten geleden vroeg ik jullie, nee, smeekte ik jullie om inspiratie, want ik wilde zeer graag aan dat duizendste blogbericht geraken voor het einde van het jaar. Elisse vroeg wat mijn plannen zijn voor de winter. Ze verwees naar de prachtige lijst op haar eigen blog en ja, dat bezorgde mij wel wat inspiratie. Hoera!

Het zijn eigenlijk bijzonder weinig plannen. Ik vermoed dat dat komt omdat ik even genoeg heb van plannen en dingen moeten doen. Binnenkort heb ik een weekje vakantie en eigenlijk wil ik vooral uitrusten. De afgelopen weken zijn vermoeiend geweest en het lichaam gaf ook de nodige signalen om het alsjeblieft even rustiger aan te doen. De woorden “ik denk dat ik ga flauwvallen,” werden een keer of twee uitgesproken en dat, lieve vrienden, is nooit een goed teken. Dus… kalmkes aan doen is de boodschap deze winter.

 • Eén item van de Life List schrappen. En ik weet al het welk, maar jullie lekker niet! Moehahaha! Voor speculaties kan u altijd terecht in de reacties.
 • Die hoodie afwerken waarover ik het intussen al tienduust keer heb gehad.
 • Zeer voorzichtig beginnen aan de Coppélia wrap. De stof werd aangekocht onder lichte dwang van een zekere collega en stiekem heb ik er een beetje schrik van. Van de stof. Misschien ook wel een beetje van de collega in kwestie. 😛
 • Ik wil zoveel mogelijk brieven versturen aan diegene die een tijdje geleden hun adres door mailden. Een brief schrijven en posten slurpt gelukkig niet zo veel energie.
 • The Book Thief uitlezen. Miljaar, wat een geweldig boek is me dat! Ik had er al zeer veel zeer positiefs over gehoord, maar ik heb het meestal niet zo op bestsellers. Uiteindelijk vond ik dat het tijd was dat ik dat boek las en man oh man oh man. I like.
 • Frozen gaan kijken. Ja. Je bent een Disney fan of je bent het niet. Ooit ga ik gewoon kinderen op de wereld zetten zodat ik ongegeneerd animatiefilms kan kijken.
 • Slapen. Meneer Insomnia stond de afgelopen weken net iets te vaak aan mijn bed en het begint zijn tol te eisen. Ik begin woorden raar te schrijven (schrijfen?) en de fijne motoriek durft wel eens uit te vallen. Zomaar. Opeens. Een winterslaap is dus wel een beetje van doen.
 • Een informatieve ebook schrijven en die hier publiceren. Het onderwerp is er. Nu de rest nog. Pompidom. Ik wil er iets leuks van maken. Alleen moet ik dan ook zorgen dat ik de lat niet metershoog leg, want ik ken mezelf intussen wel een beetje. Jikes.
 • Kadootjes geven. Woeheoeheoeehoe!
 • Kadootjes krijgen. Woeheoehoeheo!
 • Bloggen. De komende twee weken staan er al behoorlijk wat blogberichten ingepland van het genre “terugblikken in lijstjesvorm op het afgelopen jaar”. U kent ze wel. En hopelijk passeert blogpost nummer 1000 ook terwijl we bezig zijn.
 • Een beetje gamen met Het Vriendje. Er kwamen hier ten huize Verbeelding een paar zeer fijne spelletjes binnen die we met ons tweetjes kunnen spelen en ja. Ja. En anders een beetje alleen gamen. Dat gaat ook.
 • Een sneeuwwandeling maken en dan zotte dansjes doen. Fotografisch bewijs van dit soort wandelingen en dansjes is bovenaan dit bericht te vinden. Jawel. Ik denk dat het misschien een soort van Thriller versie was. Zoiets. Den dijk van Lier is trouwens de ideale plaats hiervoor.

En dat is het zo’n beetje, denk ik.

You Might Also Like

 • Margot

  Wat een leuke foto! Klinkt als een flinke lijst, maar wel allemaal leuke dingen gelukkig 🙂 Fijne vakantie!

 • Les Mademoiselles

  Machtige foto!

 • Liesbeth

  Ik ga een dezer Frozen kijken met de meisjes, als je een alibi nodig hebt: altijd welkom om mee te gaan!

 • emmel

  Ah op die dijk ben ik ook al gaan wandelen

 • la merlette blanche

  “Dat is het zo’n beetje”, zegt ze. Ik vind dat al een behoorlijke lijst voor een weekje vakantie!

 • Elisse

  Joepie! Toffe plannen! Wel veel, voor zo’n weekske. Ik wil Frozen ook nog zien. Aaah, Disneyfilms. <3

 • Pin It on Pinterest