Gelezen

De boeken van 2013

Volgens Goodreads las ik dit jaar maar liefst 42 boeken. Tweeënveertig. Goed voor bijna twaalfduizend pagina’s. Da’s belachelijk veel. Nummertje 43, The Book Thief van Markus Zusak, is bijna uit en Getting Things Done negeer ik even. Ik heb dus behoorlijk mijn best gedaan, dit jaar en ik heb verbazend veel boeken gelezen die zeer goed bij mij in de smaak vielen. Volgend jaar meer van dat!

Boeken van 2013

You Might Also Like

 • Margot

  Opvallend veel dezelfde boeken in mijn lijstje van het afgelopen jaar. Soms door jou beïnvloed, soms toevallig dezelfde smaak 🙂 Maar ik zou jou graag ook volgen op Goodreads, kan dat?

 • Kathleen

  @Margot: dat kan zeker. Dit is mijn profiel: https://www.goodreads.com/kleintje

 • la merlette blanche

  Whaaa, straf zeg! Ik ben nog niet eens aan mijn 12 boeken geraakt 🙁

 • Jessi

  Geweldig dat je zoveel leest seg! Ik vind er maar geen tijd voor, al lees ik verdomd graag! Da’s het nadeel als je papers en cursussen en wetenschappelijke boeken moet lezen zeker. Al kan ik die ook optellen? 😀
  Ik zie in ieder geval een hoop leuke boeken staan. Ik schrijf ze op. Wie weet houd ik wel een leesmarathon in mijn lesvrije week 😀

 • Elisse

  Oh wauw, sommige boeken wil je echt alleen al lezen door die prachtige/mysterieuze covers! Ohja, ik heb mij eindelijk gewaagd aan de Crazy Cat Lady tag, nu online dus!

 • Wapiti

  Als lerares Nederlands zou ik zeggen: ” Bank vooruit en kus van de juffrouw!”
  Je hebt blijkbaar ook heel veel plezier aan al die boeken. Dat is super. Het is altijd fijn om te zien dat anderen dezelfde ‘hobby’ delen.

 • Pin It on Pinterest