Gebeurd

Winterplannen update

Een paar weken geleden maakte ik een lijstje met mijn winterplannen. Sommigen onder jullie dachten dat ik dat allemaal zou gaan doen tijdens mijn vakantie, maar nee hoor. Winter. De laatste keer dat ik checkte, duurde die van 21 december tot 21 maart. Maar dan nog, meer als de helft van die lijst is intussen al geschrapt. Het was dan ook maar een mini-lijstje.

 • Eén item van de Life List schrappen. Check. Nummertje 52.
 • Die hoodie afwerken waarover ik het intussen al tienduust keer heb gehad. Check. Daar heb ik nog niet uitgebreid over geblogd, maar no worries, dat komt nog wel.
 • Zeer voorzichtig beginnen aan de Coppélia wrap. Eén van de dingen waar ik nog niet aan begonnen ben. Het kriebelt wel nog altijd, maar ik heb intussen van alles gelezen over dat die wrap zeer groot zou vallen en zo. Dan krijg ik al panische angsten over patronen aanpassen en foutieve maten overnemen en dat soort dingen. Ja. Tilt.
 • Ik wil zoveel mogelijk brieven versturen aan diegene die een tijdje geleden hun adres door mailden. Check. Er gingen er tijdens mijn vakantie vier de post op. Ik moet nog drie enveloppen vullen met leuks zodat ik die ook kan versturen.
 • The Book Thief uitlezen. Check. Geweldig boek.
 • Frozen gaan kijken. Check. Geweldige film met geweldige soundtrack. “Let it go” werd alvast uitgeroepen tot mijn theme song voor het jaar 2014. De rest van de liedjes ken ik intussen ook vermoedelijk al uit mijn hoofd. Ik ben al lang niet meer zo geobsedeerd geweest met een Disney film.
 • Slapen. Check. Hoewel wij toch heel de vakantie de wekker hebben gezet. Een paar uur later dan gewoonlijk, dat wel, maar anders zou ik tot een kot in de dag slapen en dat vind ik dan weer zonde van mijn tijd.
 • Een informatieve ebook schrijven en die hier publiceren. Halve check. De inhoud is geschreven, maar ik wil dat ook nog allemaal in een mooi kleedje gieten voor ik dat hier online gooi.
 • Kadootjes geven. Check.
 • Kadootjes krijgen. Check.
 • Bloggen. Check.
 • Een beetje gamen met Het Vriendje. Daar moeten we nog eens werk van maken.
 • Een sneeuwwandeling maken en dan zotte dansjes doen. Sja. Ik heb hier nog geen sneeuw gezien. Misschien moet ik een last minute reisje naar New York boeken? Heerlijke vriestemperaturen en sneeuw en zo. Ik zie dat wel zitten voor een dag of vijf. 😉

You Might Also Like

 • Wapiti

  Goed zo! “In der Beschränkung zeigt sich der Meister”. Dat wist good old Goethe al.
  Mijn lijst wordt voorlopig beperkt tot het schrijven van die beloofde brief. Ik schaam mij ondertussen zo erg dat geen put diep genoeg is.

 • Pin It on Pinterest