Gebeurd

28 before 29: maand 6

Halverwege en uhm… er zijn belange nog geen 14 items afgevinkt. Ik ga dus een beetje meer mijn best moeten doen. Als ik een lijst als deze opstel dan neem ik dat heel erg serieus en zo bezorg ik mezelf dus stress. Hoera. De doelstelling “geen nieuwe projecten starten” is er niet voor niets gekomen.

 • Nummertje 11: Een paar keer naar het werk proberen te fietsen
  Dus de kogel is min of meer door de kerk. Ik ga een nieuwe fiets kopen en ik wist tot voor kort ook welke ik wou. Bij Fiets konden ze me een zeer goede uitleg geven en werd mijn binnenbeenmaat opgenomen. Daaruit bleek dat ik een 16 inch kader nodig had. Klein probleempje. De fiets die ik wou wordt dit jaar enkel met een 15 inch kader of een 17,5 inch kader gemaakt. Te klein of te groot dus met andere woorden en daardoor zou je wel wat ongemakken kunnen tegenkomen. Zucht. Intussen heb ik een ander model op het oog, zelfde prijsklasse, zelfde soort fiets, maar een ander merk. Dus ik hoop een dezer terug langs de winkel te kunnen gaan en misschien een proefritje te kunnen doen op die fiets.
 • Nummertje 14: De 1000ste blogpost schrijven.
  Het bericht over Alegria was nummertje 1000. Hoezee!
 • Nummertje 16: Een muurschildering maken
  Ik heb het ideale plekje gevonden om eens een probeersel te maken. De gangmuur tussen het eerste verdiep en de zolder. Die moeten we toch opnieuw witten. Nu alleen nog een idee uitwerken en het nodige materiaal bij elkaar zoeken. Met wat schilder je dat, zo’n muurschildering? Gewone hobbyverf? En ook… Waar liggen mijn verfspullen eigenlijk?
 • Nummertje 26: Vijf kledingstukken maken voor mezelf.
  Ik zit momenteel aan drie kledingstukken: een Renfrew t-shirtje, een Laurel bloesje en de Schnipp Schnapp hoodie. Nog twee te gaan. Er ligt nog een Renfrew t-shirtje geknipt klaar en Kir en ik zijn in gang geschoten met de Juniper broek. Plus het kriebelt keihard om aan die Coppélia wrap te beginnen, maar langs de andere kant heb ik ook wat schrik, want ik lees overal dat het te groot uitvalt. Dus… Ik moet uitzoeken welke maat het beste voor mij zal passen.
 • Nummertje 28: 20 handgeschreven brieven/postkaarten versturen.
  Ik zit in totaal aan 12. Er liggen nog drie brieven klaar die ik moet afwerken. Op dit item ga ik me de komende maand wat extra focussen. Ik doe dat eigenlijk wel graag, een briefje schrijven of een enveloppe vol met leuks steken. U mag nog steeds uw adres doormailen naar zij at verbeelding dot org als u een briefje wil ontvangen.

En voor de rest was het behoorlijk rustig, zo 28 before 29 gewijs, maar dat had ik al voorspeld in mijn vorig bericht.

You Might Also Like

 • Lies

  Ben super benieuwd naar mijn briefje/kaartje!

 • emmel

  Een muurschildering maak je best met acrylverf

 • Maja

  Die juniper broek ligt hier al een jaar geknipt in de kast, ik moet er dringend eens aan verder werken. Misschien kunnen jullie me motiveren.

 • Aurélie

  Oh, mag ik dan mijn adres doorgeven :-O?

 • In de kijker | Verbeelding | Fiekefatjerietjes

  […] deed Kathleen van Verbeelding een oproep op haar blog – in het kader van haar 28 before 29-lijstje – om adressen door te sturen, zodat ze […]

 • Pin It on Pinterest