Gemaakt

Dekentje voor Jonas

Ik heb twee hele lieve, schattige neefjes, de kindjes van mijn zus, maar stiekem heb ik ook drie niet-bloedverwante neefjes, de kindjes van een goede vriend. Hij noemt me regelmatig zijn kleine zus en sja… Dan klopt het ergens dat ik zijn nageslacht zie als mijn neefjes, toch? En als goede, maar misschien niet geheel officiĆ«le tante maak je dan uiteraard ook leuke geboortegeschenkjes.

Jonas geboortekaartje

Het spreekt voor zich dat ik zijn geboortekaartje ook tekende. Daar moest zelfs geen twee tellen over nagedacht worden. Ik had de kaartjes van zijn broers ook gemaakt. Op het kaartje van Jonas zag je op de voorkant (rechts) het hele gezinnetje voor de komst van Jonas en op de achterkant (links) zag je het gezinnetje na de komst van Jonas. Als je goed kijkt, dan zie je de oudste van de drie jongens op een fietsje zitten. Zo’n retro-achtig, rood fietsje met linten aan het stuur. Zo’n fietsje hebben ze echt en ik vind dat zalig! Jammer dat ik er zelf niet meer op kan rijden.

Dekentje voor Jonas

Dus toen ik na de geboorte van Jonas op Spoonflower een stofje tegenkwam met daarop dat fietsje, toen wist ik dat ik daarmee een dekentje moest maken voor de jongste telg. En zo geschiedde. Dankzij de duidelijke handleiding van Griet van Emma en Mona zat het dekentje in no time in elkaar, hetzij een beetje later dan verwacht. Ahum. Maar toch. Beter laat dan nooit. Hoera!

Up next: nog een dekentje voor een niet-helemaal-officieel-maar-toch-ook-wel-een-beetje-en-als-ik-ooit-trouw-met-Het-Vriendje-volledig-officieel-maar-nu-nog-niet-neefje (aka de zus van Het Vriendje is mama geworden šŸ˜‰ ).

En ook nog dit: Met dank aan de fotografische talenten van de papa van Jonas. Je kan zijn fotografische talenten hier ook bewonderen.Ā 

You Might Also Like

  • Elisse

    Wat een lief stofje! En mooi kaartje heb je gemaakt, zo’n fijne tekenstijl ^_^

  • Wapiti

    Jonas is een gelukzak met zo’n lieve en creatieve ‘tante’!

  • Olga

    Kaartje en dekentje zijn beide geweldig, ze boffen maar met jou!

  • Pin It on Pinterest