Gebeurd

Februari foto challenge

Ik had me dus voorgenomen om eigenlijk geen nieuwe projecten te starten. Onder diezelfde noemer valt “niet deelnemen aan online challenges”, want dat zijn ook projecten. Maar toen zag ik de foto challenge van Elisse. En toevallig stond er ook “100 foto’s nemen die niet blog gerelateerd zijn” op mijn goede voornemens lijstje en hoewel ik de foto’s toch hier ga zetten, hebben ze eigenlijk niets mijn blog te maken. Zijn jullie nog mee? Het is allemaal zeer logisch hoor. In mijn hoofd.

Het Vriendje en ik gingen afgelopen zondag even de benen strekken en voor één keer was ik niet vergeten om mijn fototoestel mee te nemen. Hoera! Dat is al een stap in de goede richting.

3. Water

Water

15. Voedsel
Voedsel
Hetzij ietwat oud voedsel, maar toch.

17. Reflectie
Reflectie

23. Afval
Afval

You Might Also Like

 • Tine

  Die reflectiefoto is echt interessant! Er is meer in te zien dan op het eerste zicht. Allé, ik kan overdrijven natuurlijk. Maar hij boeit mij veel meer dan ik dus op het eerste zicht had gedacht.

  En ik vind dat echt helemaal niet erg dat je deze uitdaging bent aangegaan.

 • mammabelle

  Ik vind water een toppertje!

 • Melissa

  Prachtige foto’s! 😀

 • Elisse

  Wauw jom, wat een mooie foto’s! Da’s al goed op weg voor uw challenge, toch? 🙂

 • Pin It on Pinterest