Gemaakt

De Valentijns mentoswikkel

Onlangs moest ik voor een Fanny&Laura klant een wikkel voor een rolletje Mentos ontwerpen. Dus werden er een paar rolletjes fruit Mentos gekocht, werden de afmetingen van zo’n wikkel opgemeten en werd er geprutst. Uiteindelijk mocht ik mezelf belonen met de inhoud van die wikkel. Ah ja. Logisch.

Toen ik die Mentos aan het verorberen was, bedacht ik me dat ik vorig jaar de Valentijnschocoladewikkel had gemaakt en die op mijn blogje had gezet zodat jullie die wikkel konden gebruiken. Waarom geen vervolg maken op die wikkel en ook een Valentijnsmentoswikkel maken? Misschien kan het wel een jaarlijkse traditie worden, zo Valentijnswikkels voor van alles en nog wat met hetzelfde motiefje hier op Verbeelding. Ha!

Benodigdheden

 • Mentos. Ik koos voor de fruit Mentosrollen, omdat die onder de wikkel een roos zilverpapiertje hebben. En misschien is het niet zo slim om munt Mentos te geven aan je lief. Dat zou een bepaalde uhm… boodschap kunnen overbrengen zoals bijvoorbeeld “Ge stinkt uit uwen bek. Eet een muntje”. Jikes. Dat is niet de bedoeling.
 • Schaar en lijmstift of zo’n lijmrollerding
 • [download id=”3″ format=”1″]

Hoe ga je te werk? 

MentoswikkelPrint de templates uit en knip ze uit. Ontdoe de Mentosrol van zijn wikkel, maar laat het zilverpapiertje er wel rond.

MentoswikkelSmeer langs een van de langste zijden van de onbedrukte kant de template lijm, rol de Mentosrol in de wikkel en plak het geheel dicht.

Done. De Mentosrolletjes zijn klaar om aan uw geliefde te geven.

You Might Also Like

 • An

  Zo tof! Die print ik meteen uit! Bedankt x

 • Olga

  Aaaah, die is leuk!!

 • Jessi

  Zo een leuk cadeautje! Ik zou het voor mezelf maken. Liefde in mijn handtas vanaf nu! :p

 • Janina Modaal

  Moh zo tof!

 • Pin It on Pinterest