Gebeurd

Willekeurigheid

Dan schrijft een mens een e-book over blogkalenders en hoe je er voor kan zorgen dat je regelmatig blogberichten kan laten verschijnen, dan valt heel het boeltje hier stil. Mooi zo, zeg. Geef anders het goede voorbeeld. Ik kan tienduizend excuses verzinnen waarom het hier zo stil is, maar eigenlijk heb ik er niet ééntje. Dus is het tijd voor een beetje “willekeurigheid”.

 • U merkte misschien dat er sinds kort ook Fanny&Laura berichten doorkomen op deze blog. Ik kreeg af en toe wel eens de vraag om wat te vertellen over dat kleine bedrijfje van mij, maar ik weet niet of ik dat wel wil op een persoonlijke blog. Misschien haken jullie af als ik iedere week afkom met een “kijk wat er in de shop zit!” en “oeeh, een nieuwe geboortekaartje!”. Dus besloot ik de eerste paar lijnen van iedere blogpost die op de Fanny&Laura blog verschijnt, hier ook te publiceren. Dan is het aan u, liefste lezer, om te kiezen of je op “lees meer klikt” om verder te lezen. De Fanny&Laura berichten verschijnen op een lichtblauwe achtergrond en zullen meestal op dinsdag online komen te staan. ‘t Is maar dat u het weet, natuurlijk.
 • Het is algemeen gezien wel even een drukkere periode bij Fanny&Laura. Misschien daarmee dat het hier wat rustiger is? Ik ben heel slecht in mijn aandacht verdelen over meerdere projecten. Ofwel steek ik al mijn energie in het een of wel in het ander of wel in nog iets helemaal anders. Multitasken… Ik ben daar niet zo heel erg goed in, vrees ik.
 • Er werd de afgelopen week nog een puntje van de 28 before 29 lijst geschrapt. Hoera! Maar ik kan er nog even niet over uitweiden. Lekker mysterieus en zo. 😛
 • Technisch gezien werd nummertje 97 van mijn Life List ook geschrapt: “Een Plan kindje adopteren en hopen dat dat beetje geld een verschil kan maken in zijn/haar leven“.
 • Ik las minstens drie (dunne) boeken uit de afgelopen week en een half. Er zullen dus wel wat nieuwe boekrecensies verschijnen, dat wel. Maak u daarover vooral geen zorgen.
 • Ik fietste afgelopen zondag 35km. Vijfenfokkingdertig. Mijn poep deed maandag een beetje pijn. Niet heel erg, maar toch een beetje. Die Vita heeft dus echt wel een goed zadel. Ik denk dat ik nu echt wel klaar ben om af en toe naar het werk te fietsen en ik hoop dat er binnenkort wat mooie dagen zitten aan te komen.
 • Oh! Ik ben helemaal gezwicht voor Project Life. Ik was het van plan na te doen met allemaal Hema spulletjes, maar dat liep niet zo lekker. Dus uiteindelijk werden er genoeg centjes bij elkaar gespaard om dan toch wat Project Life spulletjes te kopen. Ik kreeg vandaag de gigadoos toe, dus ik ben er nog niet echt aan begonnen, maar u mag daarover binnenkort ook wel een blogberichtje verwachten, vermoed ik.
 • U mag binnenkort in het algemeen terug wat meer blogberichtjes verwachten. Suggesties voor onderwerpen zijn uiteraard altijd welkom. Zo’n suggestierondje in de reacties bezorgt me altijd de schrijfkriebels en dan kan ik weer een blogkalender vullen voor een maand of twee! 😉

Ja, af en toe is het leven echt niet zo interessant. Of ik kan alleszins op niets interessants komen om over te schrijven. Of het is te druk. Of een combinatie van al die zaken. Dat gebeurt af en toe al eens. Sja. Dat is ook een deel van het leven hé?

You Might Also Like

 • appelstien

  Ik ben benieuwd wat het echte project-life spul beter kan dan het hema-spul! Ik ken geen van beide hoor, maar op’t eerste zicht dacht ik “allé, plastic hoezekes zijn toch plastic hoezekes?” Benieuwd dus 🙂 !

 • Wapiti

  Je maakt ons wel heel nieuwsgierig.
  We (ik dan toch) zijn in blijde verwachting 😉

 • Mags

  Mijn eerste reactie bij jou. Dank je wel om me project life te leren kennen. Ik wil dat ook doen! Maar dan wel digitaal dus ik wacht vol spanning op je post!

 • co²

  Qua nieuwsgierigheid-prikkelend gehalte kan dit bericht wel tellen !
  Als je nog meer inspiratie nodig hebt, ik heb nog wel eens zin in een update van Nelson en Vince 🙂

 • Esther

  Ik ben wel benieuwd naar hoe het verder is gegaan met Getting things done.
  Ik ben het nu zelf aan het lezen en wil wel eens weten of jij daar nu iets aan gehad hebt.

 • Elisse

  Ik vind dit ook gewoon heel leuk, zo’n kei random post met allemaal ditjes en datjes over je leven. Kan niet wachten op alle nieuwe posts die gaan komen! En ik vind dat heel leuk, die posts van F&L die hier ook verschijnen!

 • Pin It on Pinterest