Gemaakt

De Fanny&Laura tas

Een hele poos geleden bestelde ik dit stofje dat ik zelf ontwierp en liet drukken door onze goede vrienden van Spoonflower. Wie al eens op de Facebookpagina van Fanny&Laura is beland of wie de nieuwsbrief van Fanny&Laura al heeft ontvangen, herkent deze twee dametjes waarschijnlijk. Voor mij zijn dit Fanny&Laura, hoewel ze absoluut niet op mijn twee oma’s lijken. Noch Fanny noch Laura had namelijk blauw haar. Dus ja…

De stof had ik al een tijdje in mijn bezit. Sinds mei vorig jaar, blijkbaar. Oeps. Schaamtelijk. Ik wilde er al een hele tijd een tas van maken. De Eloleo tas die ik jaren geleden maakte was namelijk tot op de draad versleten en zag er eigenlijk niet meer uit. Het was dus de hoogste tijd voor iets nieuws. Alleen bleef ik het tas-project maar uitstellen en uitstellen en uitstellen. Tot op het naaiweekend. Daar maakte ik er tijd voor!

Ik greep opnieuw naar een patroon van Eloleo, maar deze keer eentje uit het Zo Geknipt boek. Het werd de “Orde is een binnenza(a)k”-tas en die zat in geen tijd in elkaar. Ik moest wel even wat puzzelen, want van het Fanny&Laura stofje had ik maar een fat quarter. Daardoor zijn de voorkant en de achterkant van de tas een beetje anders, maar geen haan die daar om gaat kraaien. En nu heb ik eindelijk weer een leuke tas waarin ik mijn brooddoos mee naar het werk kan nemen. Eindelijk!

Voor de liefhebbers: de Fanny&Laura Spoonflower shop kan je hier vinden. Er staan nog niet zo heel veel ontwerpen in, maar hou het zeker in het oog, want ik ben terug volop aan het spelen met motiefjes en illustraties.

You Might Also Like

 • Wapiti

  Super! En zo vrolijk! Die boterhammetjes zullen nu met plezier mee naar het werk gaan en daar nog beter smaken.

 • Khadetjes

  Oh, wat een geestige tas!

 • la merlette blanche

  Schoon, heel schoon!

 • An

  super mooi, ik word vrolijk van de kleurtjes ­čÖé

 • Pin It on Pinterest