Gebeurd

Ask me anything

Omdat ik een paar weken geleden jullie allerhande moeilijke vragen stelde in de Grote Verbeelding Enquête, leek het me wel fijn om de rollen eens om te draaien zodat jullie mij eens wat moeilijke/persoonlijke/rare/bloggerelateerde/… vragen mogen stellen.

Dus vraag je je af wat ik eigenlijk doe als werk of wat ik gestudeerd heb? Misschien wil je weten wat het record aantal keren is dat ik al verhuisd ben op een jaar tijd? Ben je nieuwsgierig naar welke shampoo ik gebruik of wil je misschien wel eens wat meer weten over Het Vriendje (de Grote Mystery Man)? Wat wil je graag over mij te weten komen? Nu is jullie kans! Grijp ze, zou ik zeggen. Volgende week ga ik in één blogpost al jullie vragen beantwoorden. Of dat is alleszins toch de bedoeling. Vraag maar raak in de reacties!

Een blogpost helemaal onder het motto: “Wat doe ik mezelf toch aan?!”. Maar lieve mensen, ik mag wel nog altijd mijn veto gebruiken. Ja toch, hé? Ja. Yup.

Het Vriendje laat weten dat jullie ook vragen aan hém mogen stellen. Ha! Dat kan interessant zijn. Dus… Maak er misbruik van. Begin een vraag aan hem met @HetVriendje, zo kunnen we de vragen duidelijk gescheiden houden. 😉

You Might Also Like

 • Olga

  Eigenlijk ben ik (als mede ontwerper) heel erg benieuwd naar waar je werkt, hoe lang al, wat je daarvoor hebt gedaan en wat je de hele dag doet. Enzo. En omdat ik jullie allebei evenveel aandacht wil geven, graag dezelfde vraag (dat mag iets mysterieuzer, hij is immers een mystery man) voor @HetVriendje.

 • Literasa

  Leuke post! Goed voor nieuwsgierigaards zoals ik 🙂
  Mijn (brave) vragen:
  – Wat is je favoriete reisherinnering?
  – Hoe ziet jouw bureau/ office eruit? Liefst met foto’s 😉
  P.S.: Als het antwoord op deze vragen ergens op de blog staan, excuseer ik me op voorhand! Ik volg je nog maar een dikke maand…

 • Ilke

  Idd, leuke post.

  Hoe en waar heb je het vriendje leren kennen?
  Ik ben ook benieuwd naar je werkplek en je collega’s.

 • Annelien

  Ik ben een eenvoudig mens met eenvoudige vragen: je lievelingseten, ook @hetvriendje.

 • R

  Ik ga helemaal mee met Ilke:
  – Hoe en waar heb je het vriendje leren kennen?
  en voeg er zelf bij:
  – wat vind jij de meest positieve kanten van het Vriendje? en @hetVriendje ook zijn positieve visie op jou.
  – foto’s van het huis/de tuin/werkplek/… indien de privacy hierbij gerespecteerd blijft uiteraard.

 • hivernale

  @kleintje:
  *Is er een boek waarvan je dacht dat het maar zo/zo ging zijn, maar wat tijdens het lezen een geweldig boek bleek?
  *Welk boek heeft het meeste impact op jou gehad?
  *Speel je graag (board)games, zo ja welk speel je het liefste?

  @hetVriendje:
  Ook de vraag over de (board) games!

 • Nele

  tralalalalala… dit vind ik écht een leuke 🙂 – en ja, zo lok je een normaal-niet-op-je-blogposts-reagerende-lezer uit haar kot 🙂

  @Vriendje: beschrijf Kathleen in drie woorden: het eerste woord een plant-boom-bloem, het tweede woord een gebouw en het derde woord een Disney-figuur… en daarna aub een klein beetje meer uitleg waarom je net voor die woorden koos 🙂

  Kathleen… Omdat je nu zo’n onweerstaanbare selfmade knuffels maakt ben ik heel benieuwd naar je lievelingsknuffel-die-je-nooit-kon-missen uit je kindertijd.

 • Caro

  Zit het talent voor tekenen bij jou in de familie? Zijn je ouders en/of zus ook zo creatief? Of heb je nog andere creatieve familieleden? Volgde je les op de tekenacademie of komt het helemaal uit jezelf?

 • trijnewijn

  Het is je gelukt, ik ben benieuwd: wat heb jij gestudeerd?
  Omdat ik zelf altijd zo sukkel met geometrische vormen en schaduwen en jouw tekeningen altijd super vind: zijn er dingen die je niet zo goed kan tekenen?
  Teken je soms als je in de wachtzaal/op de trein/… zit?
  En als laatste, geïnspireerd door Nele’s vraag: wat vind jij de aller-allerleukste disneyfilm? Als je écht niet kunt kiezen, is een lijsjte ook goed hoor 😉

  @vriendje:
  wat interesseert jou? (oké, ik geef het toe, omdat ik veel trekjes van mezelf in Kathleen herken, vraag ik me af of jij wat lijkt op mijn manlief)
  lees jij ook nog andere blogs, of hou je het bij deze?

 • Hi-ke

  @ Kathleen:
  – Hoe ga jij om met stress?
  – Stel dat je je naam zou mogen veranderen, zou je dat doen en welke naam zou je kiezen?
  – Zou je ooit overwegen naar het buitenland te verhuizen? Welk land spreekt je dan het meeste aan?

  @HetVriendje:
  – Blog jij ook?
  – Wat doe jij als job?

  @Allebei:
  – Wie van jullie is de kok in huis en wat is zijn/haar succesrecept?

 • Ilse

  Huisje, boompje, beestje maar wanneer gaan die kindjes komen? 😉

 • Bart

  Eentje uit nieuwsgierigheid: van waar komt svanalyn?

  En aangezien je blijkbaar soms wel eens een bezoekje brengt aan ‘mijn’ Gent: favoriete plekjes in de Arteveldestad?

 • It is I, Leclerc

  Ik moest daarstraks tijdens het shoppen ineens aan u denken. Want ik was me aan het ergeren aan alle polyester / synthetisch materiaal. Als ik me goed herinner, hebben we ook dat gemeen (naast ‘geen echt meisje-meisje zijn, …): afkeer van polyester. Dus: shoppingtips in de zin van: waar koop jij leuke katoenen T-shirts, pullovers? Of voor de winter: wollen pulls?

 • Elke

  – Wat is je vroegste herinnering?
  – Welke genante situatie maakte je al eens mee?
  – Waar ben je ongelofelijk trots op?

 • Pin It on Pinterest