Gemaakt

Spoonflower free shipping!

Ik krijg een dikke twee jaar na datum nog steeds de vraag of er misschien nog ergens een metertje van de Van Katoen ninja stof over is. Ja hoor. Heel veel metertjes zelfs! Tien miljoen metertjes als je wil! Spoonflower print die gewoon op uw verzoek. En dan volgt het gemopper dat Spoonflower zoveel verzendingskosten vraagt en meer van dat soort gemopper. Mopper. Mopper.

Wel, lieve mopperaars, de komende 24u verzendt Spoonflower gratis en voor niks uw bestelling naar overal ter wereld. Dus ook naar België. En Nederland. En Zwitserland. En New York. En waar u zich ook bevindt op deze aardkloot. Ze verzenden het stofje naar u gratis. Hoera! U moet wel voor het stofje zelf betalen, uiteraard. Dat is nogal wiedes. Maar… wil je graag een stofje dat ik ontwierp gebruiken voor een hemdje voor uw zoon, een jurkje voor uw dochter, een jasje voor uw hond of een t-shirt voor uzelf? Dan is dit the place to be. Er is nog niet zo heel veel keuze, mijn excuses, maar wie weet zit er wel iets tussen dat jou aanspreekt. Let wel op: de kleuren komen niet altijd helemaal overeen met de kleuren die je op het scherm ziet. De kleuren op je scherm zijn waarschijnlijk een pak helderder dan de gedrukte kleuren. Just so you know.

Het ontwerpje dat hier bovenaan prijkt is helaas nog niet beschikbaar. Een sample is onderweg naar mij en die moet ik dan eerst even goedkeuren voor ik die mag beginnen verkopen. Zo gaat dat bij Spoonflower. Maar Ninja’s zijn ook leuk. En walvissen. En Fanny’tjes en Laura’tjes. Die staan wel allemaal in mijn Spoonflower gallery, klaar om te kopen. Dus ja.

Voila. Maak er misbruik van, zou ik zeggen.

You Might Also Like

  • lielebeesje

    Ze zijn geweldig, go Katie Dots!!!

  • Pin It on Pinterest